Ziare.com

Voronin vrea sa castige alegerile cu ajutorul magiei

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 10:36

   

Voronin vrea sa castige alegerile cu ajutorul magiei
Vladimir Voronin vrea cu orice pret sa castige alegerile anticipate si nu se da inapoi de la nimic pentru asta, apeland la orice, de la matanii si lumanari aprinse la biserica, la magie.

Asa a fost aleasa si data alegerilor, 29.07.2009, cu ajutorul numerologului Mark Tkaciuk, chiar daca aceasta data va pica intr-o zi de miercuri, o premiera la Chisinau, unde orice scrutin se tinea numai duminica, arata Gardianul.

Numerologul a considerat cifrele "7" si "11" benefice pentru Voronin. Si daca stam sa ne gandim ca el a fost ales pe 4 aprilie 2001 si reinvetit pe 7 aprilie, se pare ca a avut si dreptate.

In 2005, numerologul a aranjat lucrurile in asa fel, incat Voronin sa fie ales tot intr-o zi de 4 aprilie, fiind apoi investit tot pe 7 aprilie. Guvernul Tarlev a fost instalat la data de 19 aprilie si in 2001, si in 2005.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1038 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

RUSINE

Daca tot vrea sa cistige algerile prin magie trebuie sa candideze intr-o tara africana,dar nic acolo nu are sanse comunismul.Magia lui cioronineste frauda electorala.JOS COMUNISTII !!!!!!!!!!

 

E timpul sa fuga in Rusia !

Daca va sta pe loc o va pati precum Ceasca,tradat de generali si de Putin in special.
Comunismul de tip Moldovenesc si-a demonstrat ineficacitatea. Voronin are Azhemer ! Sa faca o sedinta de spiritism in care va evoca sufletul lui Stalin ca sa-l LUMINEZE ! Dar nici asa nu va scapa ne TUNS-RAS-BARBIERIT. E timpul sa-si ia subalternii apropiati si sa=si caute un culcus in Siberia-Mama.

 

pai cum asa MAGIE ?

Pai TOV MITROPOLIT Vladimir parca-l Binecuvinta cin noaptea de INVIERE si- lasa sa Imparta LUMINA SFINTA adusa chiar de la IERUSALIM ...Preasfintia SA era mai bolnav si nu avea cine sa-l ajute decit CIOROIUL , iar acum la magie , ufffff

 

Kabala

Daca e sa respectam regulile kabalei atunci calculele facute de nepreapriceputul numerolog Mark sunt gresite.Totalul cifrelor adunate pana la o unitate(cifra) in cazul de fata este 2.Deci esec asigurat.2+9+7+2+9=29;2+9=11;1+1=2.Asa sa fie!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor