A fost sau nu nedreptatit Andrei Cheteles, eliminat de la Vocea Romaniei? Ce spune despre Loredana

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 16:30
12260 citiri
A fost sau nu nedreptatit Andrei Cheteles, eliminat de la Vocea Romaniei? Ce spune despre Loredana
Foto: Facebook/Andrei Cheteles

Andrei Cheteles, eliminat vineri de la "Vocea Romaniei", desi a parasit emisiunea cu zambetul pe buze, are cateva "reclamatii" legate de melodiile alese.

I-ar fi placut sa paraseasca in glorie emisiunea, pe o melodie ca "Blaze of glory", de la Bon Jovi, a declarat el pentru Ziare.com. N-a fost insa posibil: "Am inceput concursul destul de bine, primele piese s-au potrivit stilului meu, vocea a fost pusa in valoare la confruntari cu 'Dont stop me now' - Queen (piesa fiind aleasa de Loredana si Lucia - profesoara noastra de canto), eram ambitionat sa arat si mai mult, apoi, in primul live, am fost putin dezamagit.

Vroiam sa cant o piesa de la Bon Jovi, 'Blaze of Glory' sau alte piese in care sa impresionez si mai mult cu vocea si nu numai cu jocul de scena, dar am fost refuzat si in final am primit piesa 'Blue suede shoes' - Elvis, care, desi a fost un succes pe scena, publicul de acasa a resimtit o oarecare scadere in prestatia mea".

E convins ca in etapa in care a ajuns el in concurs, piesa a facut diferenta, de aceasta depinzand eliminarea.

"Apoi, cand am primit piesa de la Ray Charles - 'Hallelujah how I love her so', am realizat ca drumul meu in acest concurs se opreste aici si nu am mai putut face nimic decat sa ofer un moment cat se poate de corect.

Piesa este cu adevarat frumoasa si vine cu un mesaj dragut, dar in opinia mea nu era o piesa pentru aceasta etapa si ceilalti antrenori - Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila - au observat asta. Eu am spus mereu ca in aceasta etapa toti suntem valorosi, dar piesa va fi elementul care ne va duce mai departe sau ne va scoate din concurs", a declarat Andrei Cheteles.

"Asteptam de la Loredana alegerea unei piese pe masura potentialului meu"

Intrebat daca are ceva sa-i reproseze juratului sau, Loredana, clujeanul, care de-a lungul vremii a pus bazele a trei trupe, a sustinut: "Loredana este o fiinta extraordinara, mi-ar fi placut sa o cunosc si mai mult. A fost mereu alaturi de noi cand am avut probleme la repetitii, ea si Lucia Ciubotaru fac o echipa desavarsita si sunt fericit ca am beneficiat de sfaturile lor.

Singurul lucru ce il asteptam din partea Loredanei este alegerea unei piese pe masura potentialului meu. Acum, in ultima etapa, chiar ziceam ca nu conteaza daca ies, ci conteaza sa ies... in a blaze of glory! (in plina glorie - n. red.). Astfel, puteam spune: 'da, am iesit, dar am aratat tot'.

Acum ramane sa arat ce pot pe cont propriu, ceea ce nu e la fel de usor, dar nu ma poate opri nimic", a declarat fostul concurent de la "Vocea Romaniei".

Lasand la o parte nemultumirea legata de melodiile alese, Andrei Cheteles - care a studiat pianul 11 ani si a absolvit Facultatea de Muzica, facand ulterior si masteratul - recunoaste ca a avut mari emotii la intalnirile cu Loredana.

Alina Anusca, eliminata de la Vocea Romaniei, despre juratul Smiley si culise Interviu

"E o prezenta stralucitoare oriunde ar fi. Imi amintesc ca, la primele intalniri, aveam pulsul ridicat in momentul in care ma aflam in preajma ei. Ma intreba de ce sunt asa de agitat? Nu stiam cum sa ii raspund. Dar asta doar la inceput, apoi m-am obisnuit sa fiu alaturi de ea.

Imi place ca spune mereu ceea ce gandeste, este foarte directa cand nu-i place ceva. Imi doresc foarte mult sa intalnesc oameni atat de valorosi in viitor precum e Loredana, ea va ramane mereu pentru mine un mentor demn de toata admiratia. Multumesc, Lori!", a declarat fostul concurent la "Vocea Romaniei".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Andrei Cheteles eliminat Vocea Romaniei, #Andrei Cheteles melodii alese concurs, #Andrei Cheteles dezavantajat piese, #Andrei Cheteles Loredana, #Andrei Cheteles jurat, #Andrei Cheteles Vocea Romaniei , #Loredana