Ziare.com

Tudor Chirila, dezvaluiri despre negocierile cu Pro TV-ul

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 19:22

   

Tudor Chirila, dezvaluiri despre negocierile cu Pro TV-ul
Tudor Chirila, unul dintre cei patru jurati la "Vocea Romaniei", cel mai recent intrat in echipa, a povestit cum au decurs negocierile cu Pro TV-ul, dar si cu ce ochi vede o eventuala cariera in televiziune.

Intr-un interviu acordat Pagina de Media, Tudor Chirila a declarat ca negocierile au durat trei-patru saptamani si ca "aspectul financiar a contat cel mai putin".

In ciuda succesului de care se bucura in aceasta emsiune, Tudor Chirila, cantaret si actor, a declarat ca "nu voi face cariera in televiziune, asta e clar". In prezent acesta poate fi vazut in "Coada", la Bulandra si este Tartuffe, la Teatrul de Comedie.

Hotararea nu a fost usor de luat, marturiseste Chirila, mai ales ca s-a luat in calcul supraexpunerea: "Eu nu imi doresc sa fiu un individ extrem de expus, pentru ca oamenii se plictisesc".

"Eu cred ca un om trebuie sa apara atunci cand are ceva de spus. De exemplu, ai scos un cantec, te prezinti in fata oamenilor, faci un album, faci un concert, te promovezi. In rest, vizitele astea pe la TV, balacareala mondena, iesirile in oras in vazul lumii, nu fac parte din genul meu de expunere.

Raman la parerea ca oamenii ar fi mai putin interesati de viata intima daca asta nu li s-ar cultiva intr-un mod agresiv. M-am gandit daca aceasta expunere imi va face bine sau nu si daca vreau ca personajul Chirila sa fie atat de prezent. Eu nu negociez mereu foarte fericit ideea de publicitate", a afirmat artistul.

Totusi, a cantarit si faptul ca Vocea Romaniei reprezinta o platforma care ii permite sa se prezinte oamenilor, sa le vorbeasca despre lucrurile pe care le face, mai putin vizibile. "Mi se pare o platforma buna pentru mine sa ma 'vand' si ca actor, sa atrag un public care sa ma cunoasca", a declarat artistul.

A fost ales inlocuitorul lui Brenciu la Vocea Romaniei - afla cine e

A contat si faptul ca merita sa se incerce aducerea pe radio a unui alt tip de muzica, spune Tudor Chirila: "As putea aduce un suflu nou de muzica, prin alegerile mele si care sa atraga cumva atentia publicului care ar putea asculta acest tip de muzica si care ulterior si-ar dori sa auda si pe radio ce aude la Vocea".

Contrele cu Marius Moga

Despre contrele cu Marius Moga, Tudor Chirila afirma ca acestea vin din faptul ca nu impartasesc aceleasi opinii despre muzica, "ceea ce este un lucru bun, pentru ca naste aceste controverse haioase, pastrate in limitele unui umor, sper eu, de buna calitate, si neagresiv". Desi aceste contre nu ies din platoul de filmare, ele sunt reale, afirma Tudor Chirila.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4944 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor