Tudor Chirila, dezvaluiri despre negocierile cu Pro TV-ul

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 19:22
6177 citiri
Tudor Chirila, dezvaluiri despre negocierile cu Pro TV-ul
Foto: Facebook/Tudor Chirila

Tudor Chirila, unul dintre cei patru jurati la "Vocea Romaniei", cel mai recent intrat in echipa, a povestit cum au decurs negocierile cu Pro TV-ul, dar si cu ce ochi vede o eventuala cariera in televiziune.

Intr-un interviu acordat Pagina de Media, Tudor Chirila a declarat ca negocierile au durat trei-patru saptamani si ca "aspectul financiar a contat cel mai putin".

In ciuda succesului de care se bucura in aceasta emsiune, Tudor Chirila, cantaret si actor, a declarat ca "nu voi face cariera in televiziune, asta e clar". In prezent acesta poate fi vazut in "Coada", la Bulandra si este Tartuffe, la Teatrul de Comedie.

Hotararea nu a fost usor de luat, marturiseste Chirila, mai ales ca s-a luat in calcul supraexpunerea: "Eu nu imi doresc sa fiu un individ extrem de expus, pentru ca oamenii se plictisesc".

"Eu cred ca un om trebuie sa apara atunci cand are ceva de spus. De exemplu, ai scos un cantec, te prezinti in fata oamenilor, faci un album, faci un concert, te promovezi. In rest, vizitele astea pe la TV, balacareala mondena, iesirile in oras in vazul lumii, nu fac parte din genul meu de expunere.

Raman la parerea ca oamenii ar fi mai putin interesati de viata intima daca asta nu li s-ar cultiva intr-un mod agresiv. M-am gandit daca aceasta expunere imi va face bine sau nu si daca vreau ca personajul Chirila sa fie atat de prezent. Eu nu negociez mereu foarte fericit ideea de publicitate", a afirmat artistul.

Totusi, a cantarit si faptul ca Vocea Romaniei reprezinta o platforma care ii permite sa se prezinte oamenilor, sa le vorbeasca despre lucrurile pe care le face, mai putin vizibile. "Mi se pare o platforma buna pentru mine sa ma 'vand' si ca actor, sa atrag un public care sa ma cunoasca", a declarat artistul.

A fost ales inlocuitorul lui Brenciu la Vocea Romaniei - afla cine e

A contat si faptul ca merita sa se incerce aducerea pe radio a unui alt tip de muzica, spune Tudor Chirila: "As putea aduce un suflu nou de muzica, prin alegerile mele si care sa atraga cumva atentia publicului care ar putea asculta acest tip de muzica si care ulterior si-ar dori sa auda si pe radio ce aude la Vocea".

Contrele cu Marius Moga

Despre contrele cu Marius Moga, Tudor Chirila afirma ca acestea vin din faptul ca nu impartasesc aceleasi opinii despre muzica, "ceea ce este un lucru bun, pentru ca naste aceste controverse haioase, pastrate in limitele unui umor, sper eu, de buna calitate, si neagresiv". Desi aceste contre nu ies din platoul de filmare, ele sunt reale, afirma Tudor Chirila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Tudor Chirila Vocea Romaniei jurat, #Tudor Chirila negocieri Pro, #Tudor Chirila Marius Moga, #Tudor Chirila teatru, #Tudor Chirila radio comercial , #Tudor Chirila