Un nou tip de voucher pentru români. Anunțul ministrului Marcel Boloș, după vizita la Bruxelles

Autor: N.G.
Sambata, 20 Mai 2023, ora 18:19
2749 citiri
Un nou tip de voucher pentru români. Anunțul ministrului Marcel Boloș, după vizita la Bruxelles
Foto Arhivă Ziare.com

Un nou tip de voucher pentru români. După vouchere pentru alimente, pentru facturi la energie, pentru vacanţă și altele, va mai apărea un nou tip de vouchere: pentru panouri solare.

Anunţul a fost făcut de ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, după vizita la Bruxelles pe care a făcut-o cu ministrul Muncii, Marius Budăi.

Marcel Boloş a a anunțat un proiect-pilot pentru irigaţii în RePowerEU şi vouchere pentru panouri solare și pentru a asigura eficiența energetică a locuințelor sociale.

Mai exact, delegaţia Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene a convenit cu oficiali de la Bruxelles ca în RepowerEU să existe un proiect-pilot în irigaţii, care să includă panouri solare flotante şi investiţii în echipamentele de pompare.

„Am avut o discuție foarte productivă în acest sens cu doamna Gallina Andronova Vincelette, Country Director al Băncii Mondiale pentru Uniunea Europeană, căreia i-am propus să punem bazele unei colaborări și pentru investițiile și reformele pe care le pregătim pentru RePowerEU.

Reamintesc faptul că avem din partea Comisiei Europene 1,4 milioane de euro pe care să îi investim pentru a produce energie sigură, durabilă și la prețuri accesibile.

Transmit pe această cale și o informaţie în premieră: în urma discuțiilor de zilele acestea de la Bruxelles, am convenit să avem în Repower EU un proiect pilot în irigaţii care să includă panouri solare flotante şi investiţii în echipamente de pompare.

Mai mult, sunt agreate voucherele pentru panouri solare și o alocare specială pentru a asigura eficiența energetică a locuințelor sociale”, a scris ministrul Investiţiilor şi proiectelor europene, Marcel Boloş, pe contul său de Facebook.

Eveniment Quarterly Report

Horoscop zilnic. Vineri, 22 septembrie. Zodia care trebuie să lase mândria și să accepte ajutor
Horoscop zilnic. Vineri, 22 septembrie. Zodia care trebuie să lase mândria și să accepte ajutor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Drumurile...
Cine e profesorul din România care la 39 de ani are venituri de 20.000 de dolari pe lună
Cine e profesorul din România care la 39 de ani are venituri de 20.000 de dolari pe lună
În vârstă de 39 de ani, calificat ca profesor de sport, de loc din Carei, județul Satu Mare, Istvan Kovacs este, de departe, arbitrul român cu cele mai mari încasări în ultimul an și, de...
#vochere, #ajutor, #bani, #panouri solare , #stiri Ioan Marcel Bolos