Vodafone a lansat un serviciu de gazduire de pagini web

Joi, 17 Iunie 2010, ora 12:30
2118 citiri
Vodafone a lansat un serviciu de gazduire de pagini web

Vodafone a lansat miercuri myDomain, un nou serviciu de hosting prin care utilizatorii, companii si persoane fizice, pot sa-si creeze propria pagina de Internet simplu, rapid si cu costuri minime.

Preturile variaza intre 3,99 euro pe luna si 17,99 euro pe luna, potrivit unui comunicat al Vodafone.

Serviciile Vodafone myDomain ofera un nume de domeniu, la alegere - *.ro, *.com, *biz, *.eu, *org, *.mobi - si gazduirea acestuia, crearea paginii de Internet, indiferent de complexitate, spatiu de gazduire pentru site si pentru email.

In functie de pachetul ales, clientii pot beneficia de 10 pana la 100 de conturi de email pe domeniul inregistrat, fiecare cu spatiu de 3 GB, precum si de spatiu pentru gazduirea site-ului de la 3 GB pana la spatiu nelimitat. In plus, utilizatorii au la dispozitie o suita de aplicatii pentru administrarea paginii si pentru dezvoltarea unor componente ale site-ului precum baze de date, forum, blog.

Utilizatorii existenti ai serviciilor de gazduire Vodafone vor fi migrati, incepand de astazi, pe noua platforma Vodafone myDomain. Pana la 1 august 2010, acestia vor beneficia, la vechile tarife, de avantajele noilor servicii Vodafone myDomain, precum spatiu de gazduire extins de la 10 MB la 3 GB si un spatiu al casutelor de email de la 5 MB la 3 GB. Dupa aceasta data, utilizatorii Vodafone vor avea posibilitatea sa opteze pentru unul din noile pachete myDomain.

Oferta Vodafone cuprinde patru pachete: myDomain Start, la 3,99 Euro / luna, myDomain Extra, la 7,99 Euro / luna, myDomain Pro, la 11,99 Euro / luna, Hosting Business, la 17,99 Euro / luna.

Pachetele Vodafone myDomain sunt disponibile in toate magazinele Vodafone, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania, precum si prin magazinul online Vodafone, la www.vodafone.ro/mydomain/shop.

A.T.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Vodafone gazduire web, #Vodafone myDomain, #Vodafone oferta , #oferte