Directorul Vodafone Romania avertizeaza: Piata telecom nu va rezista asa

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 11:41
8137 citiri
Directorul Vodafone Romania avertizeaza: Piata telecom nu va rezista asa
Foto: Facebook/Vodafone Romania

Directorul executiv al Vodafone Romania, Ravinder Takkar, sustine ca piata telecom este prea aglomerata si ca actuala configuratie, cu jucatori care ofera servicii la preturi mici, nu va rezista foarte mult.

"Credem ca pe piata exista prea multi jucatori, iar, sincer vorbind, o asemenea piata in care sunt prea multi jucatori, in care preturile sunt cele mai mici din Europa, iar calitatea retelelor este una dintre cele mai ridicate de pe continent nu este una sustenabila pe termen lung si, potential, nici chiar pe termen mediu", a declarat Ravinder Takkar, CEO al Vodafone Romania, pentru Ziarul Financiar.

In consecinta, in opinia lui, trebuie luate niste masuri pentru a corecta aceste erori.

Printre acestea se numara realizarea unui echilibru intre operatorii care oferii servicii mobile si cei de comunicatii fixe, precum si o reducere a fiscalitatii, care ar duce la incurajarea investitiilor.

Vodafone Romania are 8.507.439 de clienti, cei mai multi fiind utilizatori ai serviciilor mobile. Ea este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti.

Compania are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Pe piata locala, principalii sai competitori sunt Orange si Telekom.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Vodafone piata telecom Romania, #probleme piata telecom Romania , #Romania