Dosar penal pentru Vodafone Romania, din cauza unei avocate hartuite de fostul sot

Sambata, 20 Martie 2010, ora 09:59
4746 citiri
Dosar penal pentru Vodafone Romania, din cauza unei avocate hartuite de fostul sot
Foto: visez.org

O avocata a dat in judecata compania Vodafone Romania din cauza ca un angajat al companiei ar fi furnizat unui detectiv particular duplicatul unora dintre facturile sale telefonice.

Dosarul penal a fost intocmit dupa ce avocata Calcev Florica a aflat ca aceste facturi au ajuns in mainile fostului sot, informeaza cotidianul.ro.

"Eu am divortat anul trecut de fostul meu sot, care era extrem de violent si hartuia majoritatea oamenilor pe care ii cunosteam sau cu care lucram. Lucrurile au degenerat. Desi eram divortati, el a angajat un detectiv particular care avea datoria de a-l instiinta unde sunt, cand am termene la tribunal, la ce ora plec si ajung acasa", a povestit avocata Florica Calcev, precizand ca fragmente din facturile sale telefonice i-au parvenit pe mail.

Tinand cont de specificul meseriei, avocata si-a inregistrat o cerere inca din 2004, prin care anunta compania de telefonie mobila ca doreste eliberarea unui singur exemplar al facturilor detaliate. Totodata, specifica faptul ca duplicatul poate fi inmanat doar titularului, prin cerere scrisa si ridicare personala de la sediul central Vodafone, si doar in baza cartii de identitate.

"Aceasta cerere este inregistrata si au admis si ei ca exista. Astfel, in data de 15 septembrie am formulat o plangere penala impotriva Vodafone Romania, pentru accesarea fara drept a informatiilor cu caracter personal si pentru violarea secreta a corespondentei, aici intrand si contul my xnet", adauga Calcev.

Cu toate ca Vodafone asigura securitatea sistemului si datelor confidentiale, toti clientii cabinetului de avocatura ai reclamantei au fost sunati si luati la rost de catre fostul sot, acesta apeland fiecare numar care aparea pe factura detaliata.

In plus, avocata se plange ca a pierdut mai multi clienti deoarece acestia au fost intimidati si amenintati de catre fostul sot al femeii care i-ar fi contactat telefonic.

Din cercetarile efectuate, avocata a aflat ca in aceasta afacere ar fi implicata Silvia Cioaca, angajata la compania Detectiv Expert. Aceasta neaga insa orice acuzatie si spune ca nu are nicio legatura cu Vodafone, iar contractele dintre compania de detectivi partulari si clienti sunt confidentiale.

Ramane ca instanta de judecata sa se pronunte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#Vodafone dosar penal client, #avocata Calcea Florica Vodafone , #Romania