Fostul sef al Vodafone: Concurenta a impins tarifele la un nivel insuportabil

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 18:16
2695 citiri
Fostul sef al Vodafone: Concurenta a impins tarifele la un nivel insuportabil

Fostul sef la Vodafone Romania, Liliana Solomon, este ferm convins ca operatorii de telcomunicatii din Romania isi vor schimba strategia tarifelor reduse.

"Concurenta a impins tarifele la un nivel aproape insuportabil, iar pe viitor accentul va fi pus pe pachetele de continut multimedia", considera Solomon, citata de Adevarul.

Liliana Solomon, care a condus operatiunile Vodafone Romania incepand cu 2005, spune ca piata telecomunicatiilor va evolua anul viitor in functie de parcursul economiei nationale.

"Daca avem crestere economica, si telecomul va urma aceasta evolutie. Din punctul meu de vedere, ce a fost mai greu a trecut, dar nu stim exact cum va fi in 2011. Cu siguranta ca, pentru piata telecom, anul viitor va fi unul plin de provocari", a afirmat fostul sef dela Vodafone Romania.

Liliana Solomon va prelua, de la 1 decembrie, pozitia de director de operatiuni al grupului Vodafone in Europa. Conducerea sucursalei din Romania va fi asigurata de directorul general al Vodafone Malta, Inaki Berroeta, numit in aceasta pozitie in 2007.

Reprezentantul Vodafone a evitat sa faca predictii privind evolutia operatorului in urmatorii cinci ani, dar a spus ca, in 2015, clientii vor avea mai multe terminale, fiecare cu propria cartela (SIM), care vor interactiona si se vor sincroniza intre ele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Liliana Solomon Vodafone, #piata telecom Romania, #telefonie mobila , #Romania