Vodafone extinde aria de acoperire 3G

Luni, 12 Ianuarie 2009, ora 14:25
2751 citiri
Vodafone extinde aria de acoperire 3G

Vodafone Romania a extins, incepand din ianuarie 2009, aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps, in cinci noi orase, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila.

Potrivit companiei, din ianuarie, aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps, a fost extinsa si in orasele Oltenita, Dej, Motru, Fetesti si Rosiori de Vede.

"In prezent, Vodafone Romania ofera cea mai extinsa arie de acoperire a serviciilor 3G broadband, in 527 de localitati, acoperind 50% din populatia tarii", sustin reprezentantii companiei intr-un comunicat remis NewsIn.

Totodata, incepand de luni, 12 ianuarie, clientii Vodafone Mobile Connect, persoane fizice sau din segmentul de business, au posibilitatea de a-si proteja desktop-ul sau laptop-ul impotriva virusilor, a programelor spion, a tentativelor de frauda (phishing), precum si a furtului de date personale, utilizand gratuit, timp de 3 luni, produsul antivirus BitDefender. Software-ul este oferit promotional clientilor Vodafone Romania, in urma parteneriatului cu BitDefender.

Potrivit companiei, dupa cele trei luni gratuite de utilizare, clientii Vodafone pot folosi in continuare antivirusul, achizitionand licenta BitDefender, prin SMS sau folosind cardul de credit.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienti, la 30 septembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienti in intreaga lume.

Principalii competitori ai Vodafone pe piata telefoniei mobile din Romania sunt Orange, Cosmote si Zapp.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Vodafone arie acoperire, #3G broadband, #peste 7 Mbps , #Romania