Vodafone face schimbari importante la varf

Marti, 09 Septembrie 2008, ora 14:30
1793 citiri
Vodafone face schimbari importante la varf

Vodafone, cel mai mare operatorul de telefonie mobila in functie de veniturile realizate la nivel mondial, a operat mai multe schimbari in managementul si organizarea companiei, numind un nou director in Europa si separand noile departamente aflate in dezvoltare, informeaza Reuters.

Astfel, incepand cu data de 1 octombrie, noul director executiv al Vodafone in Europa va fi Michel Combes. La randul sau, Paul Donovan, directorul executiv al diviziilor emergente Vodafone si unul dintre fostii candidati la postul obtinut de Combes, urmeaza sa paraseasca compania la sfarsitul acestui an.

Combes, directorul executiv al operatorului francez TDF Group il va inlocui pe Vittorio Colao, care care a devenit director executiv al grupului Vodafone anul acesta.

In acelasi timp, operatorul de telefonie mobila a reorganizat subsidiarele emergente din zonele in curs de dezvoltare, subordonandu-le celor doua divizii din Europa Centrala si Africa si celei din Asia Pacifica.

Directorii celor doua divizii regionale vor face parte parte din comitetul executiv, urmand sa fie numiti in curand, au anuntat reprezentantii companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Michel Combes, #Vodafone, #management, #schimbari , #stiri Vodafone