Ziare.com

Vodafone Group a fost dat in judecata pentru 1,37 mld. de euro

de Daniela Gradinaru
Luni, 21 Aprilie 2014, ora 19:27

   

Vodafone Group a fost dat in judecata pentru 1,37 mld. de euro
Divizia din Grecia a Vodafone Group a fost data in judecata de firma Mobile Trade Stores (MTS), un fost distribuitor elen care cere despagubiri in valoare de de 1,37 miliarde de dolari ca urmare a anularii unor contracte.

Papistas Holding SA, compania fondatoare a Mobile Trade Stores, da in judecate divizia din Grecia a grupului Vodafone si cere daune morale ca urmare a unor pierderi financiare, potrivit unei declaratii facute luni prin intermediul unui e-mail, anunta Bloomberg.

Oficialii MTS au spus ca Vodafone si-a modificat strategia de afaceri in Grecia in anul 2008, anuland in mod neasteptat un contract de mentenanta a serviciilor si niste contracte de imprumut, ceea ce a afectat lichiditatea unor companii din cadrul Papistas Group.

In luna decembrie 2013, MTS a depus o plangere similara impotriva companiei Vodafone, cerand despagubiri de 255,5 milioane de euro.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Companiile din cadrul Papistas Group au dat in judecata Vodafone Grecia in urma anularii de catre Vodafone a unor intelegeri comerciale de lunga durata", a declarat purtatorul de cuvant al companiei Vodafone, Simon Gordon.

Oficialul Vodafone a precizat ca aceste acuzatii sunt nefondate, iar "asa-numitele pierderi financiare sunt complet fanteziste".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2457 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor