Iata care sunt noutatile Volkswagen pentru Golf 2017

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 23:47
8176 citiri
Iata care sunt noutatile Volkswagen pentru Golf 2017
Foto: AutoExpress

Nemtii de la Volkswagen se pregatesc de lansarea pe piata a noului Golf, o versiune restilizata a lui Golf 7, care promite o serie de imbunatatiri fata de modelul precedent.

Daca la capitolul design exterior s-a umblat foarte putin, noutatile sunt la interior si, mai ales, sub capota.

Cei de la AutoExpress scriu ca una dintre modificarile cele mai vizibile pentru viitorii clienti este introducerea display-ului color pentru sistemul de Infotaiment in toate versiunile, dimensiunile pornind de la 6,5 inchi si ajungand pana la 9,2.

Noul sistem de Infotainment vine la randul sau cu noi caracteristici, precum posibilitatea de incarcare wireless a dispozitivelor ce permit acest lucru sau optiunea de a controla sistemul de pe telefon sau tableta.

In privinta motorizarii, Volkswagen propune un nou motor pe benzina, de 1,5 litri si 148 de cai putere. Acest propulsor beneficiaza de sistemul Active Cylinder Management, care permite oprirea cilindrilor motorului atunci cand se ruleaza la viteza constanta pentru economisirea combistibilului.

Versiunea de top, GTI, va veni cu propulsoare ce produc 227 si, respectiv, 241 de capi putere, in timp ce dieselul ramane acelasi de doi litri si 181 de cai putere.

Modificarile de design exterior sunt minime si includ noi prize de aer in bara fata sau optiunea farurilor cu tehnologie LED.

Preturile noului Golf, care este o versiune intermediara intre Golf 7 si Golf 8, pornesc de la 21.000 de euro.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Volkswagen Golf 2017, #Volkswagen Golf facelift, #noutati Volkswagen Golf , #lansare