Seful Volkswagen, intalnire decisiva cu dealerii - cum isi va spala rusinea

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 12:12
2508 citiri
Seful Volkswagen, intalnire decisiva cu dealerii - cum isi va spala rusinea
Foto: Ziare.com

Gigantul auto Volkswagen, a carui imagine a fost grav afectata de scandalul emisiilor de noxe, intentioneaza sa-si repare imaginea prin redefinirea brandului.

Conducerea Volkswagen a intins o ramura de maslin dealerilor auto grav loviti de scandalul testelor emisiilor de gaze, scrie Nasdaq.

Herbert Diess, seful Volkswagen, s-a intalnit cu sute de dealeri la o conferinta anuala care a avut loc sambata la Las Vegas.

Diess a spus ca grupul auto va face demersurile necesare astfel incat dealerii sa inceapa sa-si revina dupa criza vanzarilor suferita in ultimele sase luni.

O atentie substantiala in timpul discutiei cu dealerii a fost acordata noului model Alltrack, care urmeaza sa fie lansat in acest an, care sa rivalizeze cu un model similar al Subaru.

Masina urmeaza sa fie construita in Mexic, urmand a fi livrate 8.000 de masini in acest an si 30.000 in 2017. Dealerii au cerut insa un total de 75.000 de masini Alltrack pentru anul viitor.

De asemenea, Diess a spus ca firma urmareste sa vanda mai multe masini in Statele Unite decat oricand inainte.

In timpul intalnirii de doua ore, multi dealeri si-au exprimat frustrarea, insa a fost un acord unanim sa se continue colaborarea cu grupul.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Volkswagen scandal dealeri, #Volkswagen redefinire brand, #Volkswagen scandal emisii gaze , #scandal