Primele imagini-spion cu Volkswagen Amarok (Galerie foto)

Miercuri, 07 Octombrie 2009, ora 22:39
2312 citiri
Primele imagini-spion cu Volkswagen Amarok (Galerie foto)

Primul pick-up mare de la Volkswagen a fost surprins in timpul testelor din preajma circuitului Nurburgring. Modelul Amarok va debuta in Europa in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

Inginerii Volkswagen au fost surprinsi de fotografii de la Carpix in timp ce testau noul Amarok in preajma circuitului Nurburgring. Modelul Amarok a fost inspirat de conceptul VW Robust si este primul pick-up de segment mare al producatorului din Wolfsburg.

Noul Volkswagen Amarok va debuta in 2010 pe piata din America Centrala si de Sud, urmand sa intre si in Europa in cea de-a doua jumatate a anului viitor. Ulterior, modelul VW Amarok va fi disponibil atat in Australia, cat si in Africa.

Exemplarul surprins de cei de la Carpix este versiunea cu cabina dubla, urmand ca VW sa creeze si o versiune cu cabina simpla. Modelul va fi disponibil atat cu tractiune integrala, cat si in versiune cu tractiune pe o singura punte. Gama de motorizari a pick-upului VW va cuprinde noile diesel-uri common rail ale marcii, modelul promitand performante bune alaturi de un consum scazut de carburant si un nivel scazut de emisii.

Rivalii lui Amarok (Toyota Hilux, Nissan Navara, Ford Ranger, Mitsubishi L200 si Mazda BT50) au in fata o lupta grea, deoarece modelul din Wolfsburg are planuri mari pentru toate pietele pe care le va ataca. Volkswagen doreste ca modelul Amarok sa invinga rivalii atat prin confortul si performantele oferite, cat si prin design-ul modern pentru un pick-up.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Volkswagen Amarok, #fotografii spion, #galerie foto , #stiri Volkswagen