Volkswagen ar putea lansa un Golf CC in 2014

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, ora 14:18
1981 citiri
Volkswagen ar putea lansa un Golf CC in 2014

O varianta sedan coupe a modelului Golf este luata in calcul de oficialii Volkswagen. Noul model ar urma sa se pozitioneze sub Passat CC si sa aiba la baza platforma viitorului Golf 7.

Dupa succesul de care s-a bucurat Passat CC, Volkswagen cocheteaza cu ideea lansarii unui frate mai mic al sedanului de clasa medie. Cum era si normal, modelul vizat este compactul Golf, model ce ar putea da nastere unui sedan coupe in viitorul apropiat.

Surse din interiorul constructorului german sustin ca VW isi doreste un model pozitionat sub Passat CC, care sa pastreze aceeasi configuratie de cinci locuri dar sa ofere o calitate superioara si un statut aparte. Asemeni fratelui mai mare, Golf CC va impresiona prin interiorul mult mai bine echipat si finisat si prin accentele premium ale acestuia.

Proiectul de dezvoltare al viitorului Golf CC ar urma sa primeasca insa unda verde abia la doi ani dupa lansarea noului Golf 7, ceea ce inseamna ca prima aparitie pe strazi ar putea avea loc tocmai in 2014. Noua generatie a compactei germane si coupe-ul derivat din aceasta ar urma sa imparta astfel platforma MQB si motorizarile superioare diesel si benzina.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Volkswagen Golf CC, #lansare 2014, #Volkswagen Golf 7 , #Volkswagen Golf