Dumitru Dragomir îl atacă pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: "Se dă cocoș"

Luni, 28 Februarie 2022, ora 19:41
23950 citiri
Dumitru Dragomir îl atacă pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: "Se dă cocoș"
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski

Pensionar de lux, Dumitru Dragomir își dă cu părerea despre fiecare subiect care se întâmplă în lume.

De la fotbal la război, fostul președinte de la LPF nu se dă în lături de la nimic.

Dragomir nu a ratat nici subiectul invaziei Ucrainei de către Rusia.

Deși multă lume îl apreciază în acest moment pentru eroismul său, Volodimir Zelenski nu este pe placul fostului șef al fotbalului din Liga 1.

Mitică Dragomir îl distruge pe președintele Ucrainei.

"Mie îmi pare rău de morții care sunt și vor fi, pentru că fără victime nu se poate. Cauzele, așa din ce aud pe la televizor, le aud, nu le înțeleg, să fie foarte clar, cine crede că se pricepe la război înseamnă că e un tâmpit. Dacă nu a știut nimeni ce face Putin pe tot mapamondul ăsta înseamnă că dacă ai de-a face cu un tip de genul lui Putin, un cuceritor, nu ai ce să faci.

Ceva se va întâmpla, pentru că nu cred că vor apăsa pe butoane, atunci s-ar distruge toată planeta. Declarațiile secretarului general NATO, inclusiv ale lui Biden, pe mine m-au liniștit. În momentul când au spus că ei nu se implică în războiul din Ucraina

Normal ei trebuie să pună numai sancțiuni financiare. În felul acesta, Putin cucerește ușor Ucraina. Mă dezamăgește, în schimb, președintele Ucrainei, care se dă cocoș, în loc să aibă altă atitudine. El crede că cu declarațiile acestea poate să îl oprească pe Putin.

Ba din contră, face mai multe victime și în rândul armatei ruse și în rândul armatei și populației ucrainene. Eu nu mă pricep la război, nici nu vreau să ajungă cineva din familia mea sau din țara mea în război.

E războiul lor, nu e războiul nostru, cu toate că 500 de mii de români sunt luați cu japca acolo și nu li s-a asigurat niciun drept internațional, inclusiv școlile… dar asta nu scuză și nu acuză pe nimeni deocamdată, până se liniștesc lucrurile și se va vedea ce se întâmplă", a spus Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Ucraina se află în a cincea zi de război cu Rusia. Armata lui Putin atacă din toate pozițiile orașele importante ale țării vecine, dar fără succes.

Citește și:
Zelenski își joacă șansa în dialogul cu Xi Jinping. Ucraina poate demasca jocul dublu al Beijingului
Zelenski își joacă șansa în dialogul cu Xi Jinping. Ucraina poate demasca jocul dublu al Beijingului
Cele mai de foc conversații din această săptămână din diplomația mondială îl au în prim-plan pe președintele Chinei, Xi Jinping. El a vorbit la Moscova cu Vladimir Putin, dar va avea și...
Zelenski anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei și aliaților săi: ”Este industria de apărare a statului terorist” VIDEO
Zelenski anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei și aliaților săi: ”Este industria de apărare a statului terorist” VIDEO
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, sâmbătă seară, în discursul adresat naţiunii, că peste 400 de persoane şi companii, majoritatea ruse, au fost sancţionate ca urmare a...
#Volodimir Zelenski, #Rusia Ucraina razboi, #Putin razboi Ucraina, #Dumitru Dragomir , #Rusia