Volvo anunta noi disponibilizari

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 18:42
1221 citiri
Volvo anunta noi disponibilizari

Producatorul suedez de automobile Volvo a constructorului american Ford a anuntat, vineri, noi disponibilizari si eliminarea unei ture de lucru, in Suedia, din cauza conditiilor economice dificile de pe piata auto.

Compania Volvo, puternic afectata de cresterea costurilor materiilor prime si de scaderea cererii de autoturisme, a anuntat, in iunie, disponibilizarea a 2.000 de angajati si incetarea activitatii in al treilea schimb la uzinele sale din Torslanda, la sfarsitul acestui an.

"Deteriorarea drastica a mediului economic european din ultimele luni si scaderea vanzarilor pe piata auto din Statele Unite au avut un impact puternic asupra industriei auto mondiale", au spus reprezentantii companiei, citati de Reuters.

"Tendintele negative de pe piata se mentin, de aceea Volvo Cars este obligata sa reevalueze volumul productiei pentru a evita crearea de stocuri", au mai spus acestia.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Volvo, #disponibilizari, #suedia , #stiri Volvo