Se strică vremea. Revin ploile cu vijelii și grindină

Vineri, 14 Aprilie 2023, ora 09:06
4090 citiri
Se strică vremea. Revin ploile cu vijelii și grindină
Cantitățile de precipitații tind să fie crescute FOTO Hepta

Vremea frumoasă de care avem parte zilele acestea nu va mai ține mult, avertizează meteorologii, care au emis vineri, 14 aprilie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Deja de săptămâna viitoare vremea începe să se răcească în vest, centru și nord. Vor fi averse, descărcări electrice și posibil căderi de grindină în majoritatea zonelor din țară. În sud-est și în nord-est cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade.

Vremea 17 - 24 aprilie 2023

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și local în cele vestice și centrale, iar în nord-vestul extrem va fi deficitar.

Vremea 24 aprilie - 1 mai 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în sud-vestul țării, dar și ușor excedentare în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea 1 - 8 mai 2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-vestul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 8 - 15 mai 2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#vremea aprilie, #vremea Paste, #prognoza meteo , #prognoza meteo