Targul Anticarilor de la Obor, la cea de-a noua editie
Weekend / anticari
Primaria Sectorului 2 organizeaza in perioada 19-21 iunie cea de-a noua editie a Targului Anticarilor, pe locul vechiului targ al Mosilor de altadata. La targ vor fi prezenti anticari din Belgia, Austria, Ungaria si Bulgaria, care vor incerca sa dovedeasca valorea obiectelor si calitatea lor, care au un farmec mereu aparte. In cele trei ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei anticari . Această zonă va concentra articolele categoriei Weekend din Ziare.Com care au subiectul principal: anticari.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - anticari, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Weekend , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.