Ziare.com

Targuri de Paste si de antichitati in Capitala

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 12:51

   

Targuri de Paste si de antichitati in Capitala
Bucurestenii vor putea cumpara cadouri si obiecte de artizanat, de joi pana sambata, de la targul de Paste organizat in apropierea parcului Kiseleff si de la expozitia de antichitati organizata in parcul Tineretului din Capitala.

Vizitatorii targului de Paste situat pe soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taran Roman, vor avea de ales intre decoratiuni, bijuterii, accesorii realizate manual, obiecte de ceramica si artizanat si dulciuri produse in casa. In plus, sambata, incepand cu ora 18:30, Animal X va anima atmosfera evenimentului. Targul de Paste va aduce surprize si celor mici - sesiuni de pictura pe fata, teatru de papusi, modelare de baloane, animatori imbracati in iepurasi.

La Targul de antichitati organizat in parcul Tineretului, la intrarea Sincai, colectionarii vor avea posibilitatea de a admira si cumpara antichitati veritabile, de la fotografii, timbre, albume de colectie, tablouri si icoane, la colectii de orologie, monede, viniluri, piese de mobilier si decoratiuni interioare.

Targurile, care vor fi deschise de joi pana sambata, intre orele 9.00 si 19.00, sunt organizate de ATE Carpatia si primaria sectorului 1.

Sursa: rNews

Articol citit de 1786 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor