Deadpool, antiteroul care a infrant zeii Egiptului in box office

Luni, 29 Februarie 2016, ora 15:09
2854 citiri
Deadpool, antiteroul care a infrant zeii Egiptului in box office
Foto: Facebook/Deadpool Movie

Filmul "Deadpool", despre aventurile unui antiterou al universului Marvel cunoscut pentru umorul sau negru, ramane in fruntea box office-ului nord-american al treilea weekend consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de campania Exhibitor relations.

De vineri pana duminica, aventurile acestui personaj neobisnuit au generat incasari de 31 de milioane de dolari. Cu 285 de milioane de dolari in doar 17 zile de difuzare, "Deadpool" este al treilea film interzis minorilor sub 17 ani (neinsotiti) din istorie in termeni de incasari, informeaza AFP.

Ryan Reynolds are un mesaj pentru cenzorii de filme din China si nu e unul politicos

Ramane inca la distanta respectabila de "American Sniper" (350 milioane de dolari) si "Patimile lui Hristos", care detine recordul la aceasta categorie, cu un total de 370 de milioane de dolari la ghiseele nord-americane.

In acest weekend, "Deadpool" a devansat "Gods of Egypt", povestea unei confruntari intre divinitati plina de efecte speciale, lansata pe ecrane vineri si care a avut incasari de 14 milioane de dolari.

Pelicula este urmata de "Kung Fu Panda 3", al treilea episod din seria de desene animate cu ursul panda Po, adept al artelor martiale, creditat cu 9 milioane de dolari si cu un total de 128 de milioane de la prima difuzare.

Filmul "Reisen", regizat de Kevin Reynolds cu Joseph Fiennes in rolul principal, coboara pe locul 4 cu incasari de 7 milioane de dolari. Filmul relateaza povestea unui centurion roman care porneste in cautarea ramasitelor pamantesti ale lui Iisus dupa crucificare, pentru a desfiinta teoria reinvierii sale.

Pe locul 5 se claseaza "Eddie the Eagle", inspirat din povestea reala a sportivului Michael Edwards, primul cetatean britanic care a participat la un concurs de sarituri cu schiurile la Jocurile Olimpice de Iarna din 1988. Filmul a avut incasari de 6,3 milioane de dolari la box office in acest weekend.

Deadpool continua sa spulbere tot in box office

In partea a doua a clasamentului figureaza urmatoarele filme:

-6: "Triple Nine", o poveste complexa si violenta despre ciocnirea dintre un grup de politisti si crima organizata din Atlanta, cu o distributie prestigioasa (6,1 milioane de dolari).

-7: comedia "How to Be Single" a regizorului german Christian Ditter, cu Dakota Johnson in rolul principal (5,1 milioane de dolari).

-8: filmul de groaza "The Witch", despre o familie de puritani englezi imigranti bantuiti de o vrajitoare (5 milioane de dolari).

-9: "Race", despre atletul american de culoare Jesse Owens care a triumfat la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936 (4,2 milioane de dolari).

-10: "The Revenant", laureat cu trei premii Oscar, cu incasari de 3,8 milioane de dolari in weekend (170 de milioane de dolari in zece saptamani).

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Deadpool box office, #film Deadpool, #Deadpool film Ryan Reynolds , #box office