Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lupta apriga si incasari record pentru doua filme in box office (Video)

Luni, 22 Iunie 2015, ora 15:55
3226 citiri
Lupta apriga si incasari record pentru doua filme in box office (Video)
Foto: Captura YouTube

O comedie animata purtand marca Pixar, "Inside Out" (video), si filmul "Jurassic World" sunt peliculele care s-au luptat strans pentru suprematie in acest weekend, castigand "la mustata" productia cu dinozauri.

Chiar si asa, productia animata detine recordul pentru cel mai bun debut in box office pentru un film original, adunand din biletele vandute in America de Nord si Canada nu mai putin de 91,1 milioane de dolari, relateaza The Guardian. A fost insa intrecuta de "Jurassic World", care a adunat incasari de 102 millioane de dolari in SUA.

La nivel mondial, filmul cu dinozauri a depasit deja un miliard de dolari, in timp record. Singurul record pe care "Jurassic World" nu l-a intrecut a fost cel stabilit de "Avatar", care in a doua saptamana de la lansare a strans din vanzarea biletelor 103 milioane de dolari.

Revenind la filmul de animatie situat pe locul doi, "Inside Out", acesta a avut cel mai bun debut pentru o productie ce nu are deja fani. In urma cu sase ani, "Avatar", o productie nou-nouta, tot fara vreun fan in spate, facea incasari de 77 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare.

In box office se mai afla un debut, comedia "Dope" de pe locul cinci, cu sase milioane de dolari.

Pe podium se mai afla comedia "Spy", cu incasari de 74,3 milioane de dolari, urmata de "San Andreas", cu Dwayne Johnson, la o distanta mare, cu 8,2 milioane de dolari din vanzarea biletelor.

O comedie cu spioni, pe primul loc in box office (Video)

Urmeaza, in ordine, "Insidious: Chapter 3", cu 4,1 milioane de dolari, premiantul de acum cateva saptamani, "Pitch Perfect 2", cu 3,2 milioane de dolari si 177 de milioane de dolari la nivel international, "Mad Max: Fury Road", cu 2,8 milioane de dolari, "Avengers: Age of Ultron", cu 2,7 milioane de dolari stransi din vanzarea biletelor in SUA si aproape jumatate de miliard incasari internationale.

Top zece este inchis de "Tomorrowland", film cu George Clooney, cu incasari de doua milioane de dolari in acest weekend si 87,6 milioane de dolari la nivel mondial.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Inside Out trailer, #box office iunie 2015, #Jurassic World box office , #box office