"Mission: Impossible - Rogue Nation" domina in continuare box office-ul

Luni, 10 August 2015, ora 16:08
2623 citiri
"Mission: Impossible - Rogue Nation" domina in continuare box office-ul
Foto: Captura Youtube/Mission Impossible

"Mission: Impossible - Rogue Nation", filmul de actiune cu Tom Cruise in rolul principal, continua sa domine pentru a doua saptamana la rand de la debut, box office-ul nord-american, cu incasari de 29,4 milioane de dolari.

Al cincilea film al seriei 'Mission Impossible', cu Tom Cruise in rolul agentului special Ethan Hunt care trebuie sa infrunte o grupare criminala, a strans per total in cele doua saptamani de la lansare, 198,6 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations, scrie AFP.

Pe locul al doilea in clasamentul weekendului recent incheiat s-a clasat un prim new-entry, filmul de actiune cu supereroi produs de studiourile Marvel, in regia lui Josh Trank, cu Miles Teller si Kate Mara in distributie. "Fantastic Four" a strans la debut 26,2 milioane de dolari.

Tom Cruise, revenire spectaculoasa - Inca un film din franciza Mission Impossible (Video)

Pe locul al treilea s-a clasat thrillerul american "The Gift", in regia lui Joel Edgerton cu Jason Bateman si Rebecca Hall in rolurile principale, cu incasari de 12 milioane de dolari. "The Gift" prezinta povestea unui cuplu de tineri casatoriti a caror viata este bulversata de cadourile misterioase aduse de o veche cunostinta.

Comedia "Vacation", in regia lui John Francis Daley si Jonathan Goldstein, cu Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann si Chris Hemsworth in distributie, ocupa locul patru cu 9,1 milioane de dolari. Per total de la debut filmul a strans 37,3 milioane de dolari.

Superproductia Marvel Studios/Disney "Ant Man" ("Omul Furnica") coboara pe locul cinci, cu 7,8 milioane de dolari si 147,4 milioane de dolari per total de la debut.

Filmul de animatie "Minions" se claseaza pe locul sase cu 7,3 milioane de dolari, acumuland per total de la debut peste 302,7 milioane de dolari.

Comedia "Ricky and the Flash", in regia lui Jonathan Demme, cu Meryl Streep si Kevin Kline, este locul sapte cu incasari de sapte milioane de dolari. Productia TriStar spune povestea unei femei care renunta la familie si la toti cei dragi pentru a deveni un star rock, insa dupa cativa ani abandoneaza si se intoarce la familia ei pentru a indrepta lucrurile.

"Trainwreck", comedie in regia lui Judd Apatow care prezinta povestea unei tinere libertine ce fuge de relatiile de dragoste de durata, ocupa locul opt cu incasari de 6,2 milioane de dolari. In cele patru saptamani de la debut, filmul a strans 91 de milioane de dolari din incasari.

"Pixels", o comedie in care Adam Sandler incearca sa impiedice o invazie extraterestra inspirata dintr-un joc al anilor '80, s-a clasat pe locul noua cu incasari de 5,5 milioane de dolari, acumuland per total la 57,7 milioane de dolari.

"Southpaw", cu Jake Gyllenhaal in rolul unui boxer, ocupa locul zece cu 4,7 milioane de dolari incasari. De la debut, filmul a strans per total 40,7 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#filme box office, #box office, #tom cruise mission impossible , #box office