Star Wars dinamiteaza orice record anterior. Vezi top 5 in box office-ul de weekend

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 08:09
3218 citiri
Star Wars dinamiteaza orice record anterior. Vezi top 5 in box office-ul de weekend
Foto: captura YouTube/Star Wars trailer

Noul film din saga interstelara "Star Wars", "Trezirea fortei", a continuat sa "dinamiteze" box office-ul din America de Nord pentru al doilea weekend consecutiv, cu venituri de 153, 5 milioane de dolari, conform cifrelor preliminare ale companiei Exhibitor Relations.

Niciodata un film nu a avut atatea incasari in al doilea weekend, remarca AFP. "Star Wars VII: The Force Awakens" a depasit lejer "Jurassic World", care a strans 106,6 milioane de dolari in cel de-al doilea weekend de la lansare in iunie 2015.

Filmul lui J.J. Abrams, cu Carrie Fisher, Mark Hamill si Harrison Ford, a condus intregul box-office nord-american la un record pentru un weekend de Craciun, toate filmele impreuna realizand incasari de 300 milioane de dolari.

Inca un record stabilit de noul film din seria Star Wars

Comedia "Daddy's Home" ("Tata in razboi cu... tata", premiera in Romania la 8 ianuarie 2016) s-a plasat pe locul al doilea, cu 38,8 milioane de dolari, reusind o lansare stralucitoare. Filmul lui Sean Anders, cu Will Ferrell si Mark Wahlberg, spune aventurile unui tata vitreg fericit cu progenitura de care este responsabil pana in ziua cand tatal biologic se intoarce.

O alta productie aflata la debut, comedia dramatica "Joy" (premiera in Romania la 8 ianuarie 2016), in regia lui David Russell, cu Jennifer Lawrence si Robert De Niro, ocupa locul al treilea, cu 17,5 milioane de dolari. Un fel de Cenusareasa moderna, Jennifer Lawrence depaseste vicisitudinile familiale si profesionale si isi conduce cu succes compania si produsul ei pilot, o matura-mop.

Filmul "Sisters" ("Surori bune si nebune", premiera in Romania la 1 ianuarie 2016), cu Tina Fey si Amy Poehler, a coborat pe locul al patrulea in al doilea weekend, cu 13,9 milioane de dolari, un nivel comparabil cu suma stransa la lansare.

Filmul de animatie "Alvin and the Chipmunks: The Road Chip", care va avea premiera in Romania la 29 ianuarie 2016, ocupa pozitia a cincea in box office-ul din acest weekend, cu 12,7 milioane de dolari.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Star Wars box office, #Star Wars record box office, #Razboiul Stelelor box office , #box office