Cum gasim cea mai buna cafenea cu narghilea din Bucuresti?
Weekend / cafenele
Cele mai bune cafenele cu narghilea sunt o destinatie excelenta nu numai pentru fumatori, ci si pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-un mediu placut, sa asculte muzica ambientala si sa scape de barul sportiv tipic sau de zgomotul cluburilor. Pentru a gasi cafeneaua cu narghilea din Bucuresti potrivita cerintelor dumneavoastra puteti ...
(P) Coffeeshop Company, atmosfera cafenelei vieneze la Bucuresti
Luni, 21 Martie 2016, ora 08:30 - (P) Coffeeshop Company, atmosfera cafenelei vieneze la Bucuresti
Weekend / cafenele
Coffeeshop Company aduce, in premiera, in Romania ambianta placuta a cafenelei traditionale vieneze. Prima cafenea a lantului Coffeeshop Company s-a deschis in zona Dorobanti, pe Strada Putul lui...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei cafenele . Această zonă va concentra articolele categoriei Weekend din Ziare.Com care au subiectul principal: cafenele.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - cafenele, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Weekend , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.