Cum gasim cea mai buna cafenea cu narghilea din Bucuresti?
Weekend / cafenele
Cele mai bune cafenele cu narghilea sunt o destinatie excelenta nu numai pentru fumatori, ci si pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-un mediu placut, sa asculte muzica ambientala si sa scape de barul sportiv tipic sau de zgomotul cluburilor. Pentru a gasi cafeneaua cu narghilea din Bucuresti potrivita cerintelor dumneavoastra puteti folosi un portal online precum Undeunde.ro, unde puteti accesa selectia de cafenele din Bucuresti pentru a vedea cele mai bune recomandari din capitala. Experienta intr-o cafenea cu narghilea trebuie sa fie unica, iar atmosfera sa fie un mix intre decor si specificul meniului oriental, dar si alte elemente definitorii pe care sa le puteti consulta online, prin recenziile oferite de clienti. Imaginea unei cafenele este in primul rand reprezentata de personal, iar in industria serviciilor, cea mai importanta investitie este cea in oameni. Intr-o astfel de locatie este necesar ca ...
(P) Coffeeshop Company, atmosfera cafenelei vieneze la Bucuresti
Luni, 21 Martie 2016, ora 08:30 - (P) Coffeeshop Company, atmosfera cafenelei vieneze la Bucuresti
Weekend / cafenele
Coffeeshop Company aduce, in premiera, in Romania ambianta placuta a cafenelei traditionale vieneze. Prima cafenea a lantului Coffeeshop Company s-a deschis in zona Dorobanti, pe Strada Putul lui Zamfir nr. 2. Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera relaxanta. Pacat ca nu putem sa-ti trimitem...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei cafenele . Această zonă va concentra articolele categoriei Weekend din Ziare.Com care au subiectul principal: cafenele.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - cafenele, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Weekend , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Weekend