Cele mai apreciate filme din 2011 (Video)

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 16:06
4845 citiri
Cele mai apreciate filme din 2011 (Video)
Foto: blog.80millionmoviesfree.com

Finalul anului 2011 ne face sa aruncam o privire asupra celor mai apreciate filme aparute in cinematografe de-a lungul ultimelor 12 luni.

Clasamentul este facut pe baza aprecierilor milioanelor de vizitatori ai site-ului IMDb, cel mai mare portal din lume dedicat celei de-a saptea arte.

10. X-Men: First Class

Filmul prezinta povestea de la inceputul istoriei mutantilor, dar si prietenia dintre tinerii Magneto si Charles Xavier.

In 1962, Guvernul SUA a cerut ajutorul mutantilor cu abilitati supraomenesti, pentru a-l opri pe dictatorul malefic ce vrea sa porneasca un Al Treilea Razboi Mondial.

Din distributie fac parte James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon si Jennifer Lawrence.

9. Moneyball

Filmul este inspirat din povestea adevarata a unui fost jucator de baseball, Billy Beane, care renunta la activitatea de pe teren si devine managerul echipei Oakland Athletics.

Acesta reuseste sa incropeasca un club de baseball, avand un buget redus, si formeaza echipa cu ajutorul statisticii si al calculatorului.

Brad Pitt joaca rolul principal, iar alaturi de el ii mai regasim pe Robin Wright, Philip Seymour Hoffman si Jonah Hill.

8. The Help

Povestea reprezinta o drama emotionanta, redata cu umor, despre curaj si prietenie. O autoare americana din anii '60 se hotaraste sa scrie o carte despre menajera sa, o afroamericana, si despre greutatile zilnice ale acesteia.

Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer si Bryce Dallas Howard se regasesc pe genericul filmului.

7. The Muppets

Muppets este cea mai amuzanta familie de papusi cunoscuta. Cu ajutorul a trei fani, Papusile Muppets se reunesc pentru a-si salva vechile studiouri din ghearele unui lacom magnat al petrolului.

In aceasta comedie de familie joaca Amy Adams, Chris Cooper, Jason Segel si Rashida Jones.

6. 50/50

Inspirata dintr-o poveste adevarata, comedia il prezinta pe Adam, un tanar de 27 de ani care este diagnosticat cu o forma rara de cancer si care se va lupta cu boala, ajutat de prietenul sau cel mai bun.

Joseph Gordon-Levitt este in rolul principal, iar din distributie mai fac parte Seth Rogen, Anna Kendrick si Bryce Dallas Howard.

5. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Harry, Ron si Hermione duc batalia finala, cea care va incheia seria tinerilor vrajitori scoliti la Hogwarts. Ei trebuie sa distruga Talismanele Mortii, in incercarea de a-l ucide pe Lordul Valdemort.

Daniel Radclife, Rupert Grint si Emma Watson fac echipa pentru ultima oara, alaturi de Ralph Fiennes, Alan Rickman si Michael Gambon.

4. Drive

Un cascador de la Hollywood, care este si angajat al unui servie auto, este contactat pentru un a ajuta talharii sa scape de incurcaturi, dupa jafuri. El este totodata unul dintre cei mai buni piloti din Los Angeles, in acest film de actiune cu accente romantice.

Ryan Gosling este soferul, iar Carrey Mulligan, Ron Perlman si Bryan Cranston completeaza distributia.

3. Warrior

Fiul cel mic al unui fost boxeur alcoolic se intoarce acasa, dupa 14 ani in care a fost puscas marin. El va fi antrenat de tatal sau pentru o competitie de arte martiale mixte. Fratele sau mai mare este profesor si fost campion in acest sport, dar va reveni in ring in acelasi concurs in care va intra si mezinul.

Tom Hardy este mezinul intors acasa, Nick Nolte tatal alcoolic, iar Joel Edgerton fratele mai mare.

2. Hugo

Plasata in Parisul anilor '30, actiunea filmului ni-l prezinta pe orfanul Hugo, care traieste intr-o gara. El este intrigat de un mister care il implica pe tatal sau decedat, dar si un mecanism stricat. Filmul arata aventurile prin care trece Hugo, dar si magia mesajului tatalui sau, pe care orfanul il descifreaza.

Asa Butterfield este Hugo, iar in distributie ii mai regasim pe Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen si Christopher Lee.

1. A Separation

Cel mai apreciat film al anului a fost "A Separation", o productie iraniana, considerata cel mai bun film din istoria cinematografiei iraniene.

Drama este povestea unui cuplu casatorit, care are de infruntat o decizie dificila, sa ofere o viata mai buna copilului lor, parasind tara, sau sa ramana in Iran si sa aiba grija de unul dintre parinti, bolnav de Alzheimer.

In rolurile principale sunt Peyman Maadi si Leila Hatami.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cele mai bune filme 2011, #cele mai apreciate filme 2011, #filme bune 2011, #A Separation , #cele mai bune filme