Globurile de Aur: A fost anuntata lista nominalizarilor (Video)

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 21:20
1640 citiri
Globurile de Aur: A fost anuntata lista nominalizarilor (Video)

Doua filme conduc in topul nominalizarilor la premiile Golden Globe, care vor avea loc la inceputul anului 2014.

Filmele "12 Years a Slave" si "American Hustle" au primit cate 7 nominalizari la Globurile de Aur, care vor fi decernate pe 12 ianuarie. De asemenea, filmul despre viata fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, "Mandela: Long Walk To Freedom", a primit trei nominalizari, informeaza TIME.

Anuntul a fost facut la Los Angeles, iar Idris Elba, care il interpreteaza pe Mandela, a fost nominalizat la premiul "Cel mai bun actor intr-o drama". Ceilalti patru nominalizati sunt Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave"), Tom Hanks ("Captain Phillips"), Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club") si Robert Redford ("All Is Lost").

La categoria "Cel mai bun film - drama" sunt nominalizate "12 Years a Slave", "Captain Phillips", "Gravity", "Rush" si "Philomena".

La categoria "Cel mai bun film - muzical sau comedie", sunt nominalizate "American Hustle", "Her", "Inside Llewyn Davis" "Nebraska" si "The Wolf of Wall Street".

De asemenea, la categoria "Cea mai buna actrita intr-o drama" sunt nominalizate Cate Blanchet ("Blue Jasmine"), Sandra Bullock ("Gravity"), Judi Dench ("Philomena"), Emma Thompson ("Saving Mr. Banks") si Kate Winslet ("Labor Day").

In ce priveste "Cel mai bun actor intr-un muzical sau comedie", nominalizati sunt Christian Bale ("American Hustle"), Bruce Dern ("Nebraska"), Leonardo DiCaprio ("The Wolf of Wall Street"), Oscar Isaac ("Inside Llewyn Davis") si Joaquin Phoenix ("Her").

Nu in ultimul rand, la categoria "Cea mai buna actrita intr-un muzical sau comedie", nominalizate sunt Amy Adams ("American Hustle"), Julie Delpy ("Before Midnight"), Greta Gerwig ("Frances Ha"), Julia Louis-Dreyfus ("Enough Said") si Meryl Streep ("August: Osage County").

List completa a nominalizarilor este postata pe site-ul IMDb.

"Gravity" si "Captain Phillips" sunt alte doua performere, cu cate patru nominalizari, in timp ce trei actori au primit cate doua nominalizari. Pe langa cea pentru rolul lui Nelson Mandela, Idris Elba a mai primit una pentru rolul lui John Luther, in miniseria "Luther".

De asemenea, actorul din "12 Years a Slave", Chiwetel Ejiofor, este nominalizat si pentru performanta din miniseria "Dancing on the Edge", cu rolul lui Louis Lester.

In plus, Julia Louis-Dreyfus este nominalizata si pentru rolul din serialul "Veep", la categoria "Cea mai buna actrita intr-un serial - muzical sau comedie", pe langa cea pentru cea mai buna actrita dintr-un muzical sau comedie.

Trupele Coldpay ("The Hunger Games: Catching Fire") si U2 ("Mandela: Long Walk To Freedom") au fost, de asemenea, nominalizate la premiul pentru cel mai bun cantec.

La categoria destinata televiziunilor, HBO a primit nu mai putin de 9 nominalizari la Globurile de Aur.

Premiile Golden Globe, acordate cu mai bine de o luna inainte de premiile Oscar, sunt vazute in industria cinematografica drept un indicator excelent referitor la cine va primi mult-ravnitele statuete ale Academiei Americane de Film.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#nominalizari premii Golden Globe, #nominalizari Globurile de Aur , #cele mai bune filme