Hai la film, cu Cristina Cioran: Cum sa fii singura si fericita (Video)

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 12:00
5655 citiri
Hai la film, cu Cristina Cioran: Cum sa fii singura si fericita (Video)
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Cum esti? Singura sau cu cineva? Cat timp ai fost singura? Au fost perioade in care a trebuit sa "iesi pe piata"? Ti-e dor de perioada aceea?

De ce oare barbatilor le pare bine cand sunt singuri, dar femeilor, nu? Evident, pentru ca ei se distreaza iar femeile... nu.

Hai la film, cu Cristina Cioran: Bunicul Dezlantuit, o comedie obraznica cu De Niro (Video)

De ce? Pentru ca exista prejudecati in legatura cu femeile singure: nu ai gasit pe nimeni sa te doreasca? Esti atat de dificila incat nu te suporta nimeni? Nu arati bine, esti prea grasa, esti prea slaba etc.?

Iata o gramada de prejudecati cu care te intalnesti daca spui ca esti singura. In lumea "rea" exista mai multe tipuri de femei singure: cele care cauta cu disperare un barbat, deci vor ramane singure o buna perioada; cele care nu reusesc sa accepte ca sunt singure, ca atare se leaga de trecut; cele care isi cauta un tata pentru copilul lor si ajung sa se foloseasca de banca de sperma in lipsa barbatului perfect si cele carora le place la nebunie viata de burlacita, cu toate pro-urile si contra existente.

Recunosc ca eu am trecut prin toate fazele... am fost si disperata sa nu fiu singura, am fost si ancorata in trecut si am fost si vesela ca sunt singura.

Indiferent de pozitia in care te afli, ar trebui sa-ti imbratisezi viata si sa te iubesti mai intai pe tine ca sa fii fericita.

Comedia "How to be single" trateaza fix aceste situatii in care se afla femeile la un moment dat, cu bune si cu rele, cu drame si cu situatii comice. Mi-a placut filmul, mi-a adus aminte de perioadele in care ma distram la petreceri fara sa imi fac probleme ca voi intarzia acasa (rade).

Hai la film, cu Cristina Cioran: Un fel de Hangover cu femei (Video)

Cine spune ca daca esti singura esti nefericita? De ce trebuie sa traim cu aceste etichete? De ce de fiecare data cand auzim de cineva ca e singura scoatem acel zgomot demn de mila "aaaaa"?

Ar trebui sa fie un icnet de fericire, pentru ca a fi singura nu e sinonim cu a fi bolnava! Dimpotriva, este semnalul pe care ti-l da universul sa fii iar copil, sa te distrezi cum poate ca nu ai facut-o atunci cand trebuia.

Am ras, m-am emotionat, mi-am amintit vazand "How to be single". Filmul si-a facut treaba cu mine. Da, sunt una dintre acele femei care raman impresioanate de cateva faze... dar acele faze mi-au placut tare, tare.

Personajul principal este Alice, interpretata de Dakota Johnson, o tanara care vrea libertate sau o pauza in relatia in care este, ca "sa-si traiasca viata".

Personaj extrem de spumos este Robin, intrepretata de Rebel Wilson, o grasuta haioasa si extrem de libertina, genul de personaj pe care nu il intalnesti in fiecare zi.

Recomand filmul, indiferent daca sunteti "single" sau nu!

Cristina Cioran

How to be single

Regia: Christian Ditter

Cu: Dakota Johnson, Rebel Wilson

Distribuit de: Freeman Entertainement

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cum sa fii singura si fericita, #How to be single recenzii, #How to be single trailer, #How to be single film, #Cristina Cioran filme , #cele mai bune filme