A Street Cat Named Bob sau cum pisicile adopta oameni, nu oamenii pisici (Trailer)

Sambata, 11 Februarie 2017, ora 11:37
7122 citiri
A Street Cat Named Bob sau cum pisicile adopta oameni, nu oamenii pisici (Trailer)
Foto: IMDB

Asa cum v-am spus si data trecuta, fiecare animal are un scop pentru care apare in viata cuiva. Asa si Bob, motanul frumos care nu se lasa pana nu il ia de stapan pe tanarul pierdut.

"A Street Cat Named Bob" (Motanul Vagabond Bob) e un film care se bazeaza pe nuvela cu acelasi nume, povestea adevarata a vagabondului James Bowen, tanarul care in perioada de dezintoxicare gaseste o pisica sau, mai bine zis, pisica il gaseste pe el si ii schimba viata.

Filmul se bucura de un joc extraordinar atat al tanarului (Luke Treadaway), dar si al motanului Bob the Cat, incredibil de expresiv.

Actiune

Totul incepe cu un tanar care incerca sa renunte la heroina si sa se puna pe picioare. In acele momente de chin apare in viata sa un motan, care-l urmareste pret de cateva zile si nu-i da pace. Intr-un final, James ii cauta motanului stapanul si realizeaza ca acesta nu are asa ceva. Atunci il ia in casa sociala pe care o primeste.

Filmul vorbeste despre realitati, despre drame adevarate si despre povesti cu final fericit. Desi poate parea cliseu, drama lui James are final fericit pana in acest moment, dar vorba unui cunoscator: "esti si vei fi un drogat pana mori".

Sa speram ca nu va cadea iar in patima drogurilor adevaratul James...

Inca ceva: crezi ca sufletele-pereche se gasesc indiferent de forma lor? Asa spunea cineva... si eu am inceput sa cred ca asa este.

Se mai spune ca ai nevoie de tipul de afectiune potrivita pentru recuperarea potrivita...

Povestea boschetarului James a traversat lumea intreaga, romanul devenind best-seller in foarte multe tari. James a devenit cunoscut, bogat si apreciat dupa multe chinuri pe strazi.

Am plans si la acest film. Am vazut dupa aceea si interviurile adevaratului James si iar am plans... Cred ca e ceva cu mine, sunt prea sensibila. Ma duc sa-mi strang pisicile in brate!

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic

Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Motanul vagabond Bob, #A Street Cat Named Bob trailer, #A Street Cat Named Bob film, #Cristina Cioran recomandari filme , #cele mai noi filme