Anomymous, cel mai scandalos film al anului - Shakespeare, un sarlatan? ( Video)

Miercuri, 26 Octombrie 2011, ora 12:26
2967 citiri
Anomymous, cel mai scandalos film al anului - Shakespeare, un sarlatan? ( Video)
Foto: Teen Problem

"Anonymous" se asteapta a fi cel mai scandalos film al anului 2011. Subiectul productiei cinematografice aduce in discutie ideea ca marele scriitor William Shakespeare a fost un sarlatan, el nefiind in realitate autorul operelor.

In semn de protest fata de pelicula mentionata, un grup de admiratori ai lui Shakespeare a protestat pasnic in Londra, nevand insa nicio doleanta concreta. Ei au cerut doar ca filmul sa reflecte realitatea istorica si sa nu-i pacaleasca pe oameni, noteaza Teen Problem.

"Noi am vrut sa aratam oamenilor obisnuiti, care vor vedea filmul, ca acesta nu reflecta un adevar, cu toate ca regizorii peliculei sustin altceva. Totul este o minciuna si nu intelegem ratiunea celor care au realizat filmul. Nu se poate spune, pur si simplu, ca un mare creator a fost sarlatan si plagiator", a declarat unul dintre protestatari presei britanice.

Pana acum nu exista niciun raspuns oficial din partea echipei care a realizat "Anonymous", film care va rula in cinematografe peste trei zile si se anunta a fi un mare suces.

#Anonymous film trailer, #film Anonymous Shakespeare, #William Shakespeare sarlatan , #cele mai noi filme