"Aquaman" a debutat pe primul loc in box office (Video)

Luni, 24 Decembrie 2018, ora 11:23
4328 citiri
"Aquaman" a debutat pe primul loc in box office (Video)
Foto: Facebook/Aquaman

Filmul "Aquaman", cea mai noua pelicul din universul DC Comics, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 67,4 milioane de dolari in weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

Erou pe Pamant si aparator al adancurilor, Arthur Curry (jucat de Jason Momoa) va trebui sa isi dezvaluie adevarata identitate, sa isi foloseasca puterile pentru a ajuta omenirea si sa isi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei, potrivit cinemagia.

Filmul e regizat de James Wan.

Pe pozitia a doua in box office-ul nord-american de weekend se afla tot o premiera, "Mary Poppins revine/Mary Poppins Returns", de Rob Marshall, care a avut incasari de 22,23 de milioane de dolari de vineri pana duminica.

Michael (Ben Whishaw) si Jane (Emily Mortimer) au crescut si sunt adulti. Michael, cei trei copii ai sai si menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane. Dupa ce Michael sufera o grea pierdere personala, enigmatica dadaca Mary Poppins (Emily Blunt) reintra in viata familiei Banks si, impreuna cu vesnic optimistul aprinzator de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), isi foloseste abilitatile magice unice pentru a ajuta familia Banks sa redescopere bucuria vietii.

Podiumul este completat de o alta premiera, filmul SF "Bumblebee", de Travis Knight, care a avut incasari de 21 de milioane de dolari. Filmul ii are in distributie pe Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett si Justin Theroux si prezinta prietenia care se infiripa intre o adolescenta si un robot.

Liderul box office-ului de weekendul trecut, lungmetrajul SF "Omul-Paianjen: In lumea paianjenului/Spider-Man: Into the Spider-Verse", s-a situat pe locul al patrulea, cu incasari de 16,7 milioane de dolari.

Filmul, regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey si Rodney Rothman, inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis si a artistului plastic Sara Pichelli, lansata in 2011, prezinta aventurile unui adolescent afro-american din Brooklyn, New York, Miles Morales, care incearca sa se integreze intr-o scoala privata din Manhattan.

Pe pozitia a cincea, in coborare cu trei locuri, s-a situat un nou film regizat de si cu Clint Eastwood, "The Mule", care a avut incasari de 9,95 de milioane de dolari.

In film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de razboi, prins in timp ce transporta cocaina de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distributie mai fac parte Bradley Cooper si Vera Farmiga.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute este completat de "The Grinch", de Yarrow Cheney si Scott Mosier (8,18 milioane de dolari), "A doua sansa/ Second Act", de Peter Segal (6,5 milioane de dolari), "Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet", de Rich Moore si Phil Johnston (4,59 de milioane de dolari), "Welcome to Marwen", de Robert Zemeckis (2,35 de milioane de dolari), si "Mary Regina Scotiei/ Mary Queen of Scots", de Josie Rourke (2,24 de milioane de dolari) .

Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost trimisă în judecată: ”Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze”
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost trimisă în judecată: ”Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze”
Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat joi, 25 aprilie, la câteva ore după ce a fost trimisă în judecată. Într-un mesaj postat pe Facebook, Clotilde Armand precizează...
#Aquaman box office, #Aquaman lansare , #cele mai noi filme