Box office: Wonder Woman e pe primul loc cu incasari de peste 100 de milioane de dolari - trailere TOP 10

Luni, 05 Iunie 2017, ora 11:17
5304 citiri
Box office: Wonder Woman e pe primul loc cu incasari de peste 100 de milioane de dolari - trailere TOP 10
Foto: Hepta.ro

Filmul "Wonder Woman", regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot (foto) in rolul principal, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 100,5 de milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Inainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o printesa din Amazon, crescuta intr-un paradis izolat si antrenata pentru a deveni invincibila in lupta. Dar cand un pilot american se prabuseste pe tarmul insulei si le povesteste amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncina lumea intreaga, ea decide sa plece de pe insula, convinsa ca poate anihila aceasta amenintare.

Alaturi de Gal Gadot, din distributia peliculei au mai facut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis si Eugene Brave Rock.

La nivel international, lungmetrajul a generat incasari, in primul weekend, de 122,5 milioanede dolari, in 55 de tari. Din aceasta suma, 18,3 milioane de dolari au fost incasati in urma proiectiilor in sali Imax, "Wonder Woman" fiind al treilea film DC Comics cu cele mai mari incasari in sali de acest gen.

Animatia "Captain Underpants: The First Epic Movie", regizata de David Soren, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 23,5 milioane de dolari.

Filmul prezinta povestea a doi copii care il hipnotizeaza pe directorul rau al scolii lor si il transforma in personaj de benzi animate, "Captain Underpants", un om infasurat intr-un bandaj alb si bun la suflet, potrivit cinemagia.ro.

Intre actorii care si-au imprumutat vocile pentru acest film se numara Kevin Hart, Thomas Middleditch si Ed Helms.

Filmul "Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", cel de-al cincilea al francizei, a coborat de pe primul pe cel de-al treilea in box office-ul nord-american, in a doua saptamana de la debut, cu incasari de 21,6 milioane de dolari.

Dupa sase ani de la cel mai recent film din seria "Piratii din Caraibe", in noul lungmetraj, regizat de Joachim Ronning si Espen Sandberg, Johnny Depp revine in rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou in pericol, fiind urmarit de marinarii-fantoma, in frunte cu Capitanul Salazar (Javier Bardem), care a reusit sa scape din Triunghiul Diavolului si isi doreste cu indarjire sa il gaseasca si sa il omoare pe Sparrow.

Din distributia filmului mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani in rolul vrajitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham in rolul lui Scrum, si Geoffrey Rush care revine in rolul Capitanului Hector Barbossa.

Filmul "Gardienii Galaxiei Vol. 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2", regizat de James Gunn, a coborat doua pozitii in box office-ul nord-american, ajungand pe locul al patrulea, cu incasari de 9,7 milioane de dolari.

Filmul ii are in distributie pe actorii Chris Pratt, Zoe Saldana, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Bradley Cooper, Glenn Close si Vin Diesel.

Primul film din aceasta serie SF, inspirata din universul benzilor desenate Marvel, a fost lansat in 2014 si a prezentat aventurile unui explorator spatial, Peter Quill, interpretat de Chris Pratt, care devine tinta unei urmariri periculoase, dupa ce fura un glob cu puteri misterioase.

In noul film, personajele principale incearca sa ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie sa se lupte pentru a-si putea intretine familia nou formata. In acest timp, ei descopera misterele care inconjoara originea lui Peter Quill.

Comedia "Baywatch", regizata de Seth Gordon, cu Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach si Alexandra Daddario in distributie, a coborat de pe cel de-al treilea loc pe cel de-al cincilea loc in box office-ul nord-american, in cea de-a doua saptamana de la debut, cu incasari de 8,5 milioane de dolari.

Scenariul il are in centru pe un foarte strict salvamar (Dwayne Johnson), care este nevoit sa faca echipa cu un mai tanar si nonconformist coleg (Zac Efron), pentru a-si salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamna un magnat al petrolului.

Lungmetrajul "Alien: Covenant", cel mai recent opus din aceasta franciza SF de mare succes, regizat de Ridley Scott, a pierdut doua pozitii in box office-ul nord-american, ajungand pe locul al saselea, cu incasari de 4 milioane de dolari.

Acest film SF cu efecte vizuale spectaculoase ii are in rolurile principale pe actorii Noomi Rapace, Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride si Billy Crudup.

"Alien: Covenant" spune povestea unui echipaj de pe o nava spatiala care esueaza in urma unor probleme tehnice cauzate de o explozie stelara pe o planeta indepartata si necunoscuta. Ei cred initial ca planeta reprezinta un veritabil "paradis", ce ar putea fi colonizata de oameni, insa descopera destul de repede ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Confruntandu-se cu amenintari letale trebuie sa evadeze cu orice pret din acel univers periculos.

Drama "Absolut tot/ Everything, Everything", regizata de Stella Meghie, a ajuns pe locul al saptelea, cu incasari de 3,3 milioane de dolari. Filmul, ai carui protagonisti sunt Nick Robinson si Amandla Stenberg, spune povestea unei adolescente care duce o viata retrasa si protejata, deoarece sufera de numeroase alergii, si se indragosteste de un tanar care se muta in apropiere de casa ei.

Comedia "Prizoniere de vacanta / Snatched", cu Amy Schumer si Goldie Hawn in rolurile principale, a coborat de pe locul al saptelea pe locul al optulea in box office-ul din America de Nord, cu incasari de 1,3 milioane de dolari. Filmul prezinta aventurile prin care trec cele doua protagoniste, plecate intr-o vacanta ce nu decurge deloc cum au planificat.

Filmul "Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul", regizat de David Bowers, a coborat trei pozitii in box office-ul din America de Nord, ajungand pe locul al noualea, cu incasari de 1,2 milioane de dolari.

Aceasta comedie prezinta noile aventuri ale familiei Heffley care, in drum spre petrecerea organizata pentru a marca a 90-a aniversare a unei bunici, se abate de la traseul stabilit si ajunge la o conventie a pasionatilor de jocuri video.

Filmul "King Arthur: Legenda sabiei / King Arthur: Legend of the Sword", regizat de Guy Ritchie, a coborat doua locuri pana pe pozitia a zecea in box office-ul nord-american, cu incasari de 1,1 milioane de dolari.

Dupa asasinarea tatalui lui Arthur, unchiul sau (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel si mult prea mic sa-si mai aminteasca originile, Arthur ajunge sa creasca departe de imparatie, pe aleile intunecate ale orasului Londinium.

Din distributia peliculei fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#cele mai noi filme, #filme box office , #cele mai noi filme