Cele mai asteptate filme in 2012 (Video)

Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 11:30
10553 citiri
Cele mai asteptate filme in 2012 (Video)
Foto: Movie Insider

Anul 2012 se anunta deja foarte promitator pentru iubitorii cinematografiei, cu multe filme ce vor fi, cel mai probabil, blockbustere.

Cu toate ca vor abunda urmarile filmelor din anii anteriori, promisiunile cineastilor pentru 2012 ii fac nerabdatori pe cei mai multi dintre cinefili. Movie Insider a facut o lista cu cele mai asteptate filme ale anului viitor, iar mare parte dintre ele sunt cu si despre eroi, calatorii fantastice, scene de actiune duse la extrem sau lumi SF.

Skyfall - James Bond 23 - 26 octombrie. Cel mai nou film al lui James Bond il duce pe acesta in Londra, China, Turcia si Scotia. Agentul 007 trebuie sa identifice si sa distruga o potentiala amenintare pentru MI6, dar si pentru sefa sa, M.

Daniel Craig va fi din nou James Bond si are de gand sa mai apara in multe alte filme cu celebrul agent britanic. Ralph Fiennes, Javier Bardem si Judi Dench fac parte din distributie, iar Sam Mendes va fi regizor.

Wrath of the Titans - 30 martie. Filmul este urmarea lui "Clash of the Titans" (2010) si il are in centru pe Perseu, eroul mitologic. La 10 ani de la evenimentele precedente, acesta cobora in lumea din adancuri pentru a-l salva pe Zeus, tatal sau. El urmeaza sa fie detronat de Ares, fiul sau, si de Hades, fratele sau.

Filmul ii are in distributie pe Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes si Bill Nighy si este regizat de Jonathan Liebesman.

The Avengers - 4 mai. Marvel ii aduce pe marile ecrane pe toti supereroii din benzile de desene animate. Misiunea lor va fi sa lupte impotriva invadatorilor extraterestri pentru a salva lumea de la distrugere.

In film ii putem vedea pe supereroii Iron Man, Thor, Captain America sau The Incredible Hulk. Distributia este una impresionanta si ii cuprinde pe Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Gwineth Paltrow, Scarlett Johansson, Paul Bettany si Samuel L. Jackson. Regizor va fi Joss Whedon.

Men in Black 3 - 25 mai. Agentul J se intoarce in timp, in anii '60, pentru a-l salva pe tanarul, pe atunci, agent K, dar si organizatia MIB si intreaga lume.

Filmul este continuarea celorlalte doua din cunoscuta serie SF cu extraterestri si ii are in distributie pe aceiasi Will Smith si Tommy Lee Jones, alaturi de Josh Brolin, Emma Thompson si Nicole Scherzinger. Barry Sonnenfeld, care a regizat si precedentele doua filme, sta si acum in spatele camerelor.

Madagascar 3 - 8 iunie. Alex Leul, Mary Zebra, Melman Girafa si Gloria Hipopotamul pornesc intr-o calatorie alaturi de un circ, in incercarea de a ajunge in New York, de unde au plecat initial.

Filmul ii arata pe cei patru prieteni, alaturi de spionii pinguini, de lemurienii si de maimutele din Madagascar, ratacind prin Europa. Printre actorii care si-au imprumutat vocile pentru acest film se numara Sacha Baron Cohen, Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer si Jada Pinkett Smith. Regizor este Eric Darnell, "veteranul" seriei Madagascar.

The Amazing Spider-Man - 3 iulie. Filmul reia povestea lui Spide-Man, spusa deja intr-o ala trilogie a deceniului trecut. Adolescentul Peter Parker este muscat de un paianjen radioactiv si capata puteri supraomenesti, devenind Spider-Man.

Andrew Garfield este Peter Parker, iar filmul ii mai cuprinde si pe Emma Stone, Rhys Ifans, Sallly Field si Martin Sheen. Regizorul lui Spider-Man este Marc Webb.

The Dark Knight Rises - 20 iulie. La opt ani dupa evenimentele din precedentul film, "The Dark Knight", liderul terorist Bane ajunge in Gotham City. El il forteaza pe fostul erou, Batman, sa iasa din nou la suprafata, dupa ce fusese acuzat si haituit pentru crimele lui Harvey Dent.

Filmul va fi ultimul din seria Batman pentru Christian Bale, care a anuntat ca renunta la supereroul mascat. Din distributie mai fac parte Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Michael Cain si Morgan Freeman. Regizor este acelasi Christopher Nolan.

The Hobbit: An Unexpected Journey - 14 decembrie. Hobbitul Bilbo Baggins paraseste locurile natale pentru a calatori la Muntele Singuratic, impreuna cu un grup de pitici, ca sa-si revendice comoara furata de dragonul Smaug.

Filmul este regizat de Peter Jackson, artizanul succesului urias pe care l-a avut trilogia "Lord of the Rings", iar actiunea acestui film are loc inaintea celei din celebra serie si cuprinde multe dintre personajele acelor pelicule.

Din distributie fac parte Ian McKellen, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Martin Freeman, Elijah Wood, Christopher Lee sau Ian Holm.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#filme asteptate 2012, #cele mai asteptate filme, #filme 2012, #filmele anului 2012 , #cele mai noi filme