Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2016 (Video)

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 17:51
10667 citiri
Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2016 (Video)
Foto: Cosmic Book News

Anul 2016 se anunta unul extrem de promitator pentru cinefili, care vor avea parte nu numai de reveniri de senzatie pe marile ecrane, ci si de nume noi.

Numeroase francize vin cu filme noi, cu urmari ale unor filme de zeci de ani sau cu noi adaptari ale unor autori faimosi.

Batman se va lupta cu Superman, Captain America cu Iron Man, iar X-Men, Kung Fu Panda, Ice Age, Alice in Wonderland, Star Trek revin cu noi filme, in timp ce Ghostbusters este reluat, iar fanii Star Wars vor avea parte de o mare surpriza, la sfarsitul anului.

Filmele cu cele mai mari incasari in 2015. Le-ai vazut? (Video)

Nici fanii animatiilor nu vor fi dezamagiti, urmand a avea parte numeroase titluri interesante sau de povesti continuate dupa multi ani.

De asemenea, luna ianuarie vine cu doua dintre filmele favorite la premiile Oscar, "The Revenant", cu Leonardo DiCaprio si Tom Hardy, si "The Hateful Eight", in regia lui Quentin Tarantino.

Iata care sunt 12 dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016:

12 februarie - Deadpool

Anul incepe promitator cu unul dintre cei mai putin cunoscuti supereroi, Deadpool, interpretat de Ryan Reynolds. Unul dintre cei mai amuzanti eroi Marvel, Deadpool, "apare" dupa ce un fost membru al Fortelor Speciale este supus unui experiment in urma caruia capata abilitatea de a se regenera rapid, iar corpul sau devine mult mai rezistent, insa chipul sau este desfigurat.

Actorul Ryan Reynolds, lovit cu masina de un paparazzo

18 martie - Kung Fu Panda 3

Lansat in Statele Unite pe 29 ianuarie, ajunge in Romania aproape doua luni mai tarziu. A treia animatie cu faimosul urs panda practicant de kung fu il aduce pe acesta fata in fata cu un nou inamic puternic, dar si cu membrii familiei sale de panda. Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, James Hong si David Cross isi imprumuta din nou vocile acelorasi personaje animate, iar noutatile sunt Bryan Cranston, Kate Hudson si J.K. Simmons.

Celelalte doua filme, lansate in 2008 si 2011, au avut incasari mondiale totale de 1,3 miliarde de dolari.

25 martie - Batman v Superman: Dawn of Justice

Unul dintre cele mai asteptate filme cu supereroi ii pune fata in fata pe eroii din Gotham si Metropolis, carora li se alatura si Wonder Woman (Gal Gardot). Ben Affleck va fi Bruce Wayne, preluand rolul de la Christiane Bale si al sau Dark Knight, in timp ce Henry Cavill reia rolul lui Clark Kent.

Din distributie mai fac parte Amy Adams, in rolul iubitei lui Superman, Lois Lane, precum si Jesse Eisenberg si Michael Shannon, care ii vor interpeta pe inamicii lui Superman, Lex Luthor si generalul Zod. Jason Momoa, Jeffrey Dean Morgan, Diane Lane, Holly Hunter, Laurence Fishburne si Jeremy Irons in rolul lui Alfred intregesc aceasta distributie extraordinara, in timp ce regizor este Zack Snyder, cel care a stat in spatele filmelor "300", "Man of Steel: Eroul" si "Watchmen".

6 mai - Captain America: Civil War

Succesul urias de care s-au bucurat Captain America si Iron Man in seriile lor precum si aparitia in filmele "The Avengers" ii aduce pe cei doi fata in fata, o ruptura intre fostii aliati facand ca acestia sa se lupte unul impotriva celuilalt.

Chris Evans si Robert Downey Jr. isi vor relua rolurile, asemenea lui Elizabeth Olsen, Scarlet Johansson si Jeremy Renner, din ultimul Avengers - The Age of Ultron -, iar din distributie mai fac parte Martin Freeman, Marisa Tomei, Paul Bettany, Don Cheadle, Daniel Bruhl, William Hurt, dar si Paul Rudd in rolul lui Ant-Man si romanul Sebastian Stan in cel al Winter Soldier. In plus, filmul vine cu o surpriza, cu un nou si tanar actor in rolul lui Peter Parker/Spider Man.

Actorul de origine romana Sebastian Stan va juca in noul Captain America

20 mai - X-Men: Apocalypse

Tinerii mutanti revin pe marile ecrane cu o provocare neasteptata: primul mutant din istoria lumii, Apocalypse, interpretat de Oscar Isaac. Actorii din recentele filme X-Men isi reiau rolurile, inclusiv Michael Fassbender, Jennifer Lawrence si James McAvoy. Regizor este Bryan Singer, aflat la al patrulea film al seriei, cel care a devenit faimos in urma cu doua decenii, la doar 30 de ani, regizand "Suspecti de serviciu".

27 mai - Alice Through the Looking Glass

Alice revine in Tara Minunilor si calatoreste inapoi in trecut pentru a-l salva pe Palarierul Nebun. La sase ani dupa succesul urias din primul film cu Alice, care a avut incasari de peste un miliard de dolari, Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Michael Sheen si Alan Rickman revin in aceleasi roluri, iar Timpul va fi interpretat de Sacha Baron Cohen.

17 iunie - Finding Dory

Dupa ce, in urma cu 13 ani, Dory si Marlin au plecat in cautarea fiului celui din urma, Nemo, acum pestisorii trebuie sa o gaseasca pe uituca Dory, care isi intalneste familia. Actiunea are loc la un an dupa cea din filmul precedent si se muta de-a lungul coastei Californiei, dupa ce anterior pestii au calatorit pana la Sydney.

Albert Brooks isi imprumuta din nou vocea lui Marlin, iar Ellen DeGeneres lui Dory si Willem Defoe lui Gill, in timp ce din distributie mai fac parte Idris Elba, Diane Keaton, Ed O'Neill si Eugene Levy. Andrew Stanton este din nou regizor si scenarist, ca la primul film care a fost un succes urias la acea vreme, atat de box-office, cu 937 de milioane de dolari, cat si in randul criticilor, reusind sa obtina si un premiu Oscar.

1 iulie - Independence Day: Resurgence

Lansat la 20 de ani de la primul film si cu actiunea respectand aceeasi perioada, noul film cu invazia extraterestrilor nu il mai are in distributie pe Will Smith, insa vine cu Liam Hemsworth, iar Bill Pullman, Jeff Goldblum si Judd Hirsch isi reiau rolurile din primul film, la fel si Vivica A. Fox. Charlotte Gainsbourg si William Fichtner sunt alti doi actori care se alatura distributiei, iar regizor este acelasi Roland Emmerich. Asa cum este de asteptat, extraterestrii se intorc pentru a incerca sa captureze Pamantul, dar de data asta vor fi mai puternici.

Ziua Independentei 2 devine realitate - Detalii despre actori si actiunea filmului

Dupa ani de promisiuni, vine Ziua Independentei 2 - Iata trailerul

15 iulie - Ice Age: Collision Course

Al cincilea film din seria "Ice Age" il are in centrul atentiei din nou pe Scrat, care reuseste cumva sa ajunga intr-o nava extraterestra si sa "modeleze" sistemul nostru solar, lansand totodata un adevarat pericol catre Pamant. Vocile personajelor vor fi aceleasi ca in filmele trecute, iar printre cei care contribuie se numara Simon Pegg si Jennifer Lopez.

Celelalte 4 filme, lansate intre 2002 si 2012, au avut incasari totale de 2,8 miliarde de dolari, primul reusind sa obtina chiar si o nominalizare la Oscar.

5 august - Suicide Squad

Ben Affleck va fi Batman si in acest film, in timp ce Jared Leto este Joker. Will Smith, Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Cara Delevingne si Scott Eastwood sunt alte nume sonore din distributie. Actiunea se concentreaza pe supereroi negativi care sunt recrutati de o agentie guvernamentala secreta pentru a executa misiuni periculoase, in schimbul clementei. Regizor este David Ayer, care a stat in spatele camerei si la "Fury", cu Brad Pitt si Shia LaBeouf.

Jared Leto, schimbare drastica de look - Fanii sunt de neconsolat (Foto)

18 noiembrie - Fantastic Beasts and Where to Find Them

Cea mai noua ecranizare a faimoasei autoare J.K. Rowling, care l-a adus lumii pe Harry Potter, se petrece cu 70 de ani inainte ca micul vrajitor sa ajunga la Hogwarts. Eddie Redmayne, care a castigat Oscarul pentru rolul lui Stephen Hawking din "The Theory of Everything", este Newt Scamander, chiar autorul cartii din care studiaza Harry, care este pasionat de calatorii, iar acest lucru va scoate la iveala creaturi nu numai fantastice, ci si periculoase.

Regizor este David Yates, cel care a stat in spatele camerei la ultimele patru filme din seria Harry Potter, iar din distributie mai fac parte Colin Farrell, Jon Voight, Ron Perlman si tanarul Ezra Miller.

16 decembrie - Rogue One: A Star Wars Story

La un an de la "Star Wars: The Force Awakens", vom avea parte de un film care urmareste o actiune paralela in acelasi univers Star Wars si plasata cu putin timp inainte de evenimentele din primul film, cel din 1977. Povestea se concentreaza pe un grup de spioni rebeli care vor sa fure planurile pentru nava Death Star.

Filmul este produs tot de Lucasfilm si distribuit de Walt Disney Studios, iar regizor este Gareth Edwards, care a stat si in spatele celui mai nou Godzilla, din 2014. Forest Whitaker, Mads Mikkelsen si Felicity Jones sunt cativa dintre actorii noului film.

Star Wars, succes urias: The Force Awakens doboara record dupa record (Video)

Record dupa record pentru noul film din seria Star Wars (Video)

Inca un record stabilit de noul film din seria Star Wars

Star Wars dinamiteaza orice record anterior. Vezi top 5 in box office-ul de weekend

Star Wars - forta financiara a unui imperiu

Foto: Movieweb.com

Alte filme asteptate de cinefili in 2016

Fanii filmelor cu supereroi se vor putea bucura in 2016 de reluarea aventurilor testoaselor ninja, in "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows", dar si de "Doctor Strange", cu Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Mads Mikkelsen si Chiwetel Ejiofor, si "Gambit", cu Lea Seydoux, Channing Tatum, iar "Warcraft" vine pentru pasionatii jocului cu acelasi nume.

Alte filme cu mari asteptari sunt "Star Trek Beyond", cu aceiasi actori, precum si "Ghostbusters", o surpriza in care vor aparea atat eroii din filmul original din 1984, cat si noi figuri. In plus, fanii seriei "Divergent" se vor bucura in acest an de al treilea film, "Allegiant". "London Has Fallen" si "The Nice Guys" se numara printre filmele de actiune promitatoare ale noului an.

Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2015 (Video)

Pentru cei care prefera povestile pentru copii sau animatiile, anul 2016 vine cu ecranizarea Cartii Junglei a lui Rudyard Kipling si a Micului Print, de Antoine de Saint-Exupery, precum si cu "Pete's Dragon". Printre animatiile acestui an se numara "Angry Birds", "Zootopia", "The Secret Life of Pets", "Storks" si "Moana".

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#cele mai asteptate filme 2016, #filme noi 2016, #filme tari 2016, #filme cinema 2016, #trailere filme 2016, #Batman Superman 2016, #Captain America 2016 , #cele mai noi filme