Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2017 (Trailere)

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 19:25
26391 citiri
Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2017 (Trailere)
Foto: Facebook/ Justice League Movie

Dupa un an 2016 cu multe filme cu supereroi si succese la box-office, cinefilii asteapta cu sufletul la gura productiile de anul acesta, care se anunta cel putin la fel de promitatoare.

In 2017 vom avea multe continuari ale unor faimoase francize, atat in ceea ce priveste supereroii, cat si animatiile si filmele de aventura.

Robotii Transformers se vor intoarce, la fel si Thor, Wolverine, Spider-Man sau Superman. Gardienii galaxiei, piratii din Caraibe si eroii din Star Wars vor reveni pe ecrane, unde vom vedea si ecranizari ale unor povesti faimoase sau continuari ale animatiilor.

An-record la Hollywood: trei filme au avut incasari mai mari de un miliard de dolari

Iata care sunt 12 dintre cele mai asteptate filme ale anului 2017:

3 martie - Logan

Sunteti fani ai X-Men si, mai ales, ai lui Wolverine? E posibil ca acesta sa fie ultimul film al lui Hugh Jackman in acest rol, iar pentru aceasta pelicula i se alatura Patrick Stewart, in rolul Profesorului X.

Intr-un viitor apropiat, cei doi, care au zeci de ani in plus fata de primele filme X-Men, trebuie sa protejeze o tanara care este clona lui Wolverine. Desi nu prea bogat in vedete, filmul promite insa prin acest scenariu misterios.

17 martie - Frumoasa si Bestia

Faimoasa poveste de dragoste pentru copii si nu numai, de data asta cu actori adevarati, ni-i va aduce pe marile ecrane pe Emma Watson, Luke Evans, Emma Thompson si Stanley Tucci, in timp ce Ewan McGregor (Lumiere) si Ian McKellen (Cogsworth) isi vor imprumuta vocile. Sigur ca este usor de ghicit cine este frumoasa Belle in acest film. Regizorul este Bill Condon.

21 aprilie - The Fate of the Furious

Al optulea film din seria Fast and Furious ii readuce in fata cinefililor pe Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Ludacris si Michelle Rodriguez, iar din distributie mai fac parte nume mari precum Charlize Theron, Jason Statham, Kurt Russell, Helen Mirren si Elsa Pataky, actrita cu origini romanesti.

Acesta va fi primul film fara Paul Walker, care a murit acum trei ani, iar personajul lui Charlize Theron va fi unul dintre cele mai importante.

5 mai - The Guardians of the Galaxy: Vol. 2

V-a placut primul film, din 2014? Primit foarte bine de critici, acesta are o continuare in 2017, regizat tot de James Gunn si cu Chris Pratt, Zoe Saldana si Dave Bautista in rolurile principale, carora li se alatura Vin Diesel Si Bradley Cooper - vocile lui Baby Groot si Rocket. Vom avea parte insa si de surprize - Sylverster Stallone si Kurt Russell.

Toata actiunea se invarte in jurul lui Peter Quill, iar eroii nostri vor merge pana la limitele Cosmosului.

26 mai - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

A fost asteptat multi ani acest film, iar Johnny Depp, Orlando Bloom si Geoffrey Rush isi vor relua rolurile. Nu si Keira Knightley, astfel ca nu vom avea parte de Elizabeth Shawn. In schimb, o vom avea pe Kaya Scodelario, ce o va interpreta pe Carina Smyth. Ramane sa aflam care va fi rolul acesteia si sa il vedem si pe Javier Bardem, in rolul capitanului Salazar.

In ce priveste actiunea, capitanul Jack Sparrow este in cursa pentru gasirea Tridentului lui Poseidon. Vom vedea peste cateva luni la ce ii foloseste.

2 iunie - Wonder Woman

Una dintre cele mai cunoscute supereroine al lumii, Wonder Woman, sau printesa Diana din Themyscira, este interpretata de Gal Gadot si, asa cum ne asteptam, trebuie sa salveze lumea. Chris Pine si Robin Wright sunt doi dintre actorii care apar in acest film care este regizat tot de o femeie, Patty Jenkins.

23 iunie - Transformers: The Last Knight

Regizorul Michael Bay continua seria robotilor extraterestri cu al cincilea film, care va fi lansat tot vara, devenind o obisnuinta. Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Josh Duhamel si John Turturro vor aparea in aceasta productie, iar lor li se alatura Anthony Hopkins. De asemenea, John Goodman si Ken Watanabe isi vor imprumuta vocile.

Cinefilii si numai asteapta ca filmul sa fie un real succes, avand in vedere ca precedentele 4 au avut incasari totale de aproape 3,8 miliarde de dolari.

7 iulie - Spider-Man: Homecoming

Al saptelea film cu Spider-Man din ultimii 15 ani il are pe Tom Holland in rolul supereroului, licean de data asta, dupa ce actorul si personajul sau au avut o aparitie scurta si in Captain America: Civil War. Dar Spider-Man nu vine singur, ci cu Iron Man, interpretat tot de Robert Downey Jr, si cu The Vulture, interpretat de Michael Keaton. Marisa Tomei va fi matusa May, iar Jon Favreau Happy Hogan.

14 iulie - War for the Planet of the Apes

Al treilea film al seriei, aparut la sase ani dupa primul si la trei ani dupa al doilea, il are din nou pe Andy Serkis in rolul cimpanzeului Caesar, care va conduce o armata de maimute in lupta cu oamenii condusi de Woody Harrelson. Matt Reeves, cel care a regizat Cloverfield, sta in spatele camerei la acest film.

27 octombrie - Thor: Ragnarok

Daca vechii actori ai seriei, personajele si actiunea nu sunt motive suficiente sa fiti nerabdatori, atunci aflati ca al treilea film despre Thor ii are in distributie si pe Cate Blanchet, Jeff Goldblum, Mark Ruffalo (Hulk), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange) si Karl Urban. Acestora li se alatura aceiasi Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins si Idris Elba.

Actiunea are loc dupa evenimentele din The Avengers: Age of Ultron, iar Thor va face echipa cu fratele sau vitreg, Loki.

17 noiembrie - The Justice League

Acesta este cel mai asteptat film al anului de catre fanii unor superoi precum Batman si Superman, dar nu numai. Ben Affleck este din nou Bruce Wayne, iar Henry Cavill este Clark Kent. Lor si se alatura Amy Adams (Lois Lane), Jason Momoa (Aquaman), Jeremy Irons (Alfred), Ezra Miller (The Flash), Diane Lane (Martha Kent), J.K. Simmons (comisarul Gordon), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), dar si alti actori, precum Willem Dafoe sau Amber Heard. Nu in ultimul rand, o vom revedea pe Wonder Woman.

Daca va spunem ca regizor este Zack Snyder, cunoscut pentru filmele dure foarte spectaculoase, atunci fanii vor astepta cu siguranta cu nerabdare data de 17 noiembrie pentru a vedea cum, sau daca, lumea va fi salvata.

15 decembrie - Star Wars: Episode VIII

Daca primele sase filme erau lansate in luna mai, al saptelea si Rogue One au fost lansate in decembrie, in ultimii doi ani. Asa se intampla si cu al optulea film, despre a carui actiune nu se stiu detalii in acest moment. Insa printre actorii pe care fanii spera sa ii vada se numara Harrison Ford, Benicio Del Toro, Mark Hamill, Oscar Isaac sau Domnhall Gleeson. Regizor este Rian Johnson, care a regizat si Loper.

Alte filme asteptate de cinefili in 2017

Foarte asteptate sunt si filmele Power Rangers, cu Elizabeth Banks si Bryan Cranston, The Dark Tower, cu Matthew McConaughey si Idris Elba, Kong: Skull Island, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman si Tom Hiddleston, si Blade Runner 2049, cu Harrison Ford, Ryan Gosling si Jared Leto.

Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2016 (Video)

De asemenea, Michael Fassbender va aparea in Assassin's Creed, alaturi de Marion Cotillard, Jeremy Irons si Alicia Vikander, dar si in Alien: Covenant, alaturi de James Franco, Noomi Rapace si Guy Pearce. Tom Hardy si Cillian Murphy vor juca in Dunkirk, regizat de Christopher Nolan, iar Scarlett Johannson in Ghost in the Shell.

Tot in acest an, veti mai vedea partea a doua a filmelor John Wick, Trainspotting, Kingsman si animatia Lego, dar si Fifty Shades Darker, Tom Cruise va juca in remake-ul Mumia, Brad Pitt in World War Z 2, si vom revedea animatiile Despicable Me, Cars si Strumfii, dar si comedia Pitch Perfect, in cazul acestora fiind vorba despre partea a treia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#cele mai asteptate filme 2017, #cele mai noi filme 2017, #filme supereroi 2017, #cele mai tari filme 2017, #cele mai bune filme 2017, #filme cinema 2017 , #cele mai noi filme
Comentarii