Hai la film, cu Cristina Cioran: Alice in Tara Oglinzilor (Video)

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 18:48
5090 citiri
Hai la film, cu Cristina Cioran: Alice in Tara Oglinzilor (Video)
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Azi am trecut pe o mica straduta din Bucuresti si l-am vazut pe Johnny Depp! M-am gandit ca e o sosie! M-am gandit ca e vreo filmare cu tot felul de oameni care seamana cu vedete.

Dar cum e posibil? Cum tocmai pe cea mai contorsionata si mica straduta sa-l vad pe Johnny, care este implicat intr-un mare scandal, dupa ce a lovit-o pe iubita sa?

M-am uitat pe Net imediat si am vazut ca luni Johnny canta la Romexpo! Hm! Doar ce am vazut filmul "Alice in Tara Oglinzilor".

Acolo Depp era foarte colorat si foaaarte suparat ca el crede ca familia sa e in viata! Si nu au murit, asa cum a crezut el!

Filmul este un fantasy extraordinar de bun, foarte bine facut, cu momente atat de bine realizate din toate punctele de vedere - de la imagine la culoare, de la scenariu la joc; de la drama la comedie.

Filmul este foarte potrivit atat pentru oamenii mari, cat si pentru cei mici. Nici nu te-ai fi asteptat sa vezi atata umor, atat de fin, intr-un film fantasy.

Alice se intoarce in Tara minunilor si constata ca palarierul este pe moarte, pentru ca e trist. Decide sa-l ajute si intra intr-un vartej de aventuri care mai de care mai interesante.

Nu poti schimba trecutul, dar poti afla lucruri foarte interesante din el!

Mi-au placut tare-tare actorii care au facut niste personaje extrem de bine conturate si extrem de bine jucate. Jucate pana la capat, ca sa zic asa!

Imi plac mult povestile si ma bucur mult ca am ocazia sa vad filme care imi trezesc si zambete si lacrimi.

Helena Bonham Carter este minunata; tii cu ea, o adori, te amuza capul ei imens!

Adorabil, funny si incredibil este Timpul, jucat de Sacha Baron Cohen. Mi-a placut la nebunie jocul la poanta al Timpului. Cu ocazia asta am aflat toate poantele legate de timp!

Va recomand filmul cu caldura! Am plecat in lacrimi de emotie!

Apropo, filmul este 3D!

Va pup,

Cristina Cioran

Alice in Tara Oglinzilor

Regizor: James Bobin

Scenarist: Linda Woolverton

Din distributie: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Alice in Tara Oglinzilor, #Alice in Tara Oglinzilor trailer, #recomandari filme noi, #filme iunie 2016, #Cristina Cioran filme , #cele mai noi filme