Premiera in filmul romanesc: Trilogie fantasy inspirata din legende folclorice - Vezi trailerul

Joi, 23 Ianuarie 2014, ora 13:27
5143 citiri
Premiera in filmul romanesc: Trilogie fantasy inspirata din legende folclorice - Vezi trailerul
Foto: ultimul-zburator.ro

Pe 7 februarie va incepe sa ruleze in cinematografele din tara filmul "Ultimul zburator", primul dintr-o serie ce va constitui cea dintai trilogie fantasy facuta in Romania.

Zburatorul, un barbat singur, misterios si nemuritor, retras intr-un vechi conac boieresc, avand drept companion motocicleta sa, o intalneste pe Eliza, o fata ce vrea sa descopere bucuriile vietii si sa traiasca fiecare clipa la maximum.

Intra pe pagina Facebook/Ziare.com si castiga invitatii la filmul "Ultimul zburator", pana joi, 6 februarie!

Acesta este subiectul unui film al regizorului Ovidiu Georgescu, pe un scenariu semnat de Mihai Manescu si Teo Herghelegiu, in care joaca actori ca Marius Bodochi, George Ivascu sau Constantin Cotimanis.

"'Ultimul Zburator' este prima parte a Trilogiei Promissum, o trilogie fantastica, sau mai bine spus o trilogie in realism magic, pe care ne propunem sa o realizam in urmatorii patru ani", a declarat regizorul Ovidiu Georgescu, pentru Ziare.com.

Zburatorul este interpretat de Gabriel Dutu, iar Eliza de Iulia Verdes. In atmosfera de realism magic, ultimul Zburator o initiaza pe Eliza in misterele si frumusetea lumii, transformandu-se si el sub forta iubirii.

Ultimul Zburator, un film romanesc independent, cu un demon motociclist si o poveste de dragoste nemuritoare - Interviu

Ca in mitul din folclorul romanesc al Zburatorului, si personajul filmului lui Ovidiu Georgescu va avea de ales intre renuntarea la nemurire pentru dragoste sau viata vesnica sub semnul pierderii unei experiente trecatoare, dar irecuperabile.

O coloana de 100 de motociclisti a strabatut saptamana trecuta Bucurestiul pentru a anunta acest film independent, produs de Asociatia Culturala "Promissum" si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution.

Echipa isi propune sa realizeze inca doua filme ce vor avea subiecte inspirate din miturile fundamentale ale folclorului romanesc, transpuse in modernitate.

A.V.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#Ultimul Zburator trilogie fantasy romaneasca, #Ultimul Zburator film basm modern, #Ultimul Zburator film Ovidiu Georgescu , #cele mai noi filme