Ziare.com

Un remake dupa un horror din '80, pe primul loc in box office-ul american (Video)

de Anca Serghescu
Luni, 08 Aprilie 2013, ora 14:37

   

Un remake dupa un horror din '80, pe primul loc in box office-ul american (Video)
La circa 30 de ani de cand a fost lansat Evil Dead, un remake dupa acesta a reusit sa debuteze chiar pe prima pozitie in box office-ul din SUA. Evil Dead a facut, in doar un weekend in care a rulat la cinema, 26 de milioane de dolari, de 11 ori mai mult decat filmul cu acelasi nume regizat de Sam Raimi in '81.

E drept, insa, ca atunci Sam Raimi era doar un student care intra in aceasta industrie. Intre timp a devenit regizorul Oz the Great and Powerful (aflat pe locul 7 in box office), o intreaga generatie crescand cu acesta si mergand la cinema sa vada cum a evoluat, dupa cum relateaza Rolling Stone.

Pe locul doi se afla, la egalitate, premiantul de saptamana trecuta, G.I. Joe: Retaliation, film de actiune in care joaca Channing Tatum, Bruce Willis si Dwayne Johnson, si Croods, ambele cu incasari de 21,1 milioane de dolari.

Pe locul patru se afla un debut, un Jurassic Park 3D, care a reusit sa adune din vanzarea biletelor 18,2 milioane de dolari. E al treilea remake 3D ca incasari aflat in box office, dupa The Lion King (30 milioane de dolari) si Star Wars: The Phantom Menace (22 de milioane de dolari).

Urmeaza in top 10 thrillerul Olympus Has Fallen, care a strans din vanzarea biletelor 10 milioane de dolari in acest weekend, si incasari totale, in decurs de trei saptamani, de 71,1 milioane de dolari, Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, care a adunat tot 10 milioane de dolari, Oz The Great and Powerful (8,1 milioane de dolari), The Host, adaptat dupa romanul omonim scris de Stephenie Meyer, autoarea celebrei saga Amurg (Twilight), putin peste 5 milioane de dolari.

Pe ultimele doua pozitii in clasament se afla thrillerul The Call (3,5 milioane de dolari) si comedia Admission, cu incasari de 2 milioane de dolari.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 955 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor