Weekend cu hituri de public pe TIFF Unlimited: Vezi gratuit filme internationale premiate si scurtmetraje romanesti

Comunicat de presa
Duminica, 24 Mai 2020, ora 16:15
33857 citiri
Weekend cu hituri de public pe TIFF Unlimited: Vezi gratuit filme internationale premiate si scurtmetraje romanesti

Doi vecini care se detesta reciproc ajung sa calatoreasca impreuna in scaun cu rotile si sa invete sa se suporte in Aaltra, un film in care actorii sunt si regizori sau invers. Iar Keta, cu parul ei roz, iti face rost de un trip cinematografic unic in El Viaje de Keta.

Motive bune sa te binedispui gasesti si in scurtmetrajele romanesti, intr-un weekend amuzant, imprevizibil & incorect politic pe TIFF Unlimited, cu Hituri de public la TIFF.

Filmele pot fi vizionate gratuit pe 23-24 mai, la orele anuntate, de pe teritoriul Romaniei, dupa care pot fi accesate oricand pe unlimited.tiff.ro, pe baza de abonament.

Pentru abonati, tot din weekend, un new entry cu Tim Roth pe afis: 600 Miles, premiat la Berlin si inclus in competitia TIFF.

Abonamentul TIFF Unlimited ofera acces la un catalog cu peste 130 de titluri - filme premiate in festivaluri, hit-uri de box office, documentare romanesti, spectacole de teatru si dans contemporan. Perioada de free trial a fost extinsa la 14 zile.

Sambata, 23 mai

ora 17:00 - Scurtmetraje romanesti

* Bricostory, r. Andreea Paduraru

* Prima noapte, r. Andrei Tanase

* Fotografii de familie, r. Andrei Cohn

* Trenul foamei, r. Viorel Timaru

ora 21:00 - Aaltra

Regia: Benoit Delepine, Gustave Kervern

Doi vecini. Nu se simt bine nici la munca, nici acasa. Locuiesc fata in fata, undeva prin nordul Frantei. Coabitare foarte dificila. Se deranjeaza si se detesta. Pana cand o disputa violenta ii aduce pe amandoi in scaun cu rotile si, ulterior, intr-o calatorie improbabila, in care sunt nevoiti sa se descopere.

Un road movie savuros, in care regizorii Benoit Delepine si Gustave Kervern (Mammuth, Le Grand soir) sunt si protagonisti.

🏆 Premiul Publicului, TIFF 2004

Duminica, 24 mai

ora 21:00 - Trip cu Keta/ El Viaje de Keta

Regia: Julio Bekhor, Fernando Sma

Un hit de public la TIFF 2018, o comedie neagra despre un make-up artist pe care kilogramele in plus, dependenta de marijuana si parul roz o cam impiedica sa-si gaseasca de lucru.

Ajunge sa vanda droguri unui grup eclectic de clienti - o actrita de telenovele, un cuplu de swingeri, o casnica puritana si o calugarita care numai puritana nu e...

"Ireverent, transgresiv, psihedelic" - Variety

Premiera mondiala la TIFF 2018; in competitie pentru Premiul FIPRESCI

Nou pe TIFF Unlimited

600 Miles

Regia: Gabriel Ripstein

Un thriller intens in care Tim Roth joaca rolul unui agent american a carui soarta se leaga iremediabil de tanarul contrabandist pe care-l urmareste, dupa ce acesta din urma il rapeste si decide sa-l duca la sefii cartelului sau din Mexic.

🏆 Premiul pentru Cel mai bun debut la Berlin 2015; Competitia TIFF 2015

*Disponibil pentru abonati, din 23 mai

The festival must go on. Anytime. Online.

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming (SVoD) lansat de un festival de film din Romania si singurul produs de acest gen din Europa Centrala si de Est.

TIFF Unlimited este disponibil online si in aplicatiile iOS si Android (mobile, Android TV si Apple TV), cu un catalog de peste 130 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesata pe baza de abonament lunar sau anual.

Noii abonati beneficiaza de o perioada extinsa de free trial de 14 zile. Detalii pe unlimited.tiff.ro.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Orban, despre colaborarea pentru alegerile locale: "Am discutat de principiu să ne unim forţele unde e benefic"
Orban, despre colaborarea pentru alegerile locale: "Am discutat de principiu să ne unim forţele unde e benefic"
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat duminică, 25 februarie, la Ploieşti, referindu-se la colaborarea partidelor care formează Dreapta Unită la alegerile locale, că încă nu...
Ludovic Orban spune că România e în mare pericol: „Există două mafii care deţin puterea astăzi”
Ludovic Orban spune că România e în mare pericol: „Există două mafii care deţin puterea astăzi”
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat duminică, 25 februarie, la Ploieşti, că România "este prost condusă" şi se află într-un mare pericol. Politicianul susține că...
#filme gratuit, #scurtmetraje romanesti , #cele mai noi filme