O seara la cinema: Confessions of a Shopaholic

Joi, 26 Martie 2009, ora 17:43
1232 citiri
O seara la cinema: Confessions of a Shopaholic
Foto: Imdb

Filmul "Ma dau in vant dupa cumparaturi" arata povestea Rebeccai Bloomwood (Isla Fisher), o tanara de 25 de ani care are mari probleme financiare din cauza dependentei de cumparaturi si care intra in tot felul de incurcaturi.

Ea locuieste cu cea mai buna prietena a sa, Suze (Krysten Ritter), intr-o zona destul de buna a orasului New York.

Tanara are o slujba destul de plictisitoare la o revista financiara, iar salariul nu ii permite sa isi cumpere tot ceea ce isi doreste, mai ales ca este dependenta de cumparaturi.

Rebecca lucreaza la o revista financiara, desi visul ei este sa ajunga redactor la o cunoscuta revista mondena. Deocamdata trebuie sa se multumeasca sa ii invete pe altii cum sa isi economiseasca banii, desi nici macar ea nu pune in aplicare sfaturile.

Facturile cresc tot mai mult pe zi ce trece iar Rebecca simte ca trebuie sa faca ceva pentru a depasi aceasta perioada. In cele din urma descopera un subiect bomba in care merita investit si intra in atentia unuia dintre colegi, Luke (Hugh Dancy).

Articolul respectiv o face foarte cunoscuta si ajunge sa fie invitata la diferite emisiuni. Dar din cauza facturilor tot mai mari si obsesiei ei pentru cumparaturi Rebecca risca sa isi distruga cariera, iar acest lucru o pune intr-o pozitie in care trebuie sa isi stabileasca foarte bine prioritatile.

Filmul este bazat pe best-seller-ul "Confessions of a Shopaholic" si pe "Shopaholic Takes Manhattan" ale Sophiei Kinsella si ii are rolurile principale pe Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Leslie Bibb, Kristin Scott Thomas si pe Nick Cornish.

Regia este semnata de P.J. Hogan, iar costumele poarta semnatura Patriciei Field, creatoarea vestimentatiei din "Totul despre sex".

Filmul va avea premiera in Romania pe data de 3 aprilie.

Cei care doresc sa ia parte la avanpremierea filmului o pot face la Hollywood Multiplex intre 28 martie si 2 aprilie, la Light Cinems de pe 27 nartie pana pe 2 aprilie si la Movieplex Cinema Plaza Romania pe 2 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#dependenta de cumparaturi, #confesiunile unei shopaholic, #tanara probleme financiare , #cinema