Afterhills 2018: Above & Beyond vine la Iasi pentru fanii muzicii trance

Comunicat de presa
Vineri, 16 Martie 2018, ora 18:01
14482 citiri
Afterhills 2018: Above & Beyond vine la Iasi pentru fanii muzicii trance

AFTERHILLS 2018 #dreamers are un nou headliner confirmat: ABOVE & BEYOND, cel mai asteptat nume in comunitatea fanilor de muzica trance din Romania.

La AFTERHILLS vor veni Ben Klock, Len Faki, Andrew Rayel, Double Pleasure, Steve Lawler, Eats Everything, Ellen Alien, Monika Kruse, Rick Roblinski, Hurts, Tom Odell, Paul van Dyk, Cosmic Gate, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, The Crystal Method, Dubioza Kolektiv, Blockhead, Art Department, Francesca Lombardo si Scratch Bandits Crew.

Daca nu ai prins promotiile Early Bird si Xmas Special, AFTERHILLS incepe promotia online Spring Sale, in care iti poti lua FULL FESTIVAL PASS la pretul de 330 lei.

In plus, acum poti alege plata in doua, trei sau patru rate, fara dobanda si fara taxe suplimentare.

Promotia este valabila pentru orice card de credit de la BRD Finance sau de la Alpha Bank, orice STAR card de la Banca Transilvania si pentru Good Payment Card de la BCR.

Biletele pot fi cumparate direct de pe www.afterhills.com.

Ce surprize te asteapta la AFTERHILLS 2018

AFTERHILLS 2018 se va desfasura intre 31 mai - 3 iunie si inseamna o experienta unica, unde muzica este completata de activitati diverse la care festivalierii vor putea participa.

Astfel, Scena COMEDY este surpriza anuntata de organizatori pentru a doua editie. Pe aceasta vor performa nume notorii din industria de stand-up comedy din Romania: Micutzu, Nelu Cortea & Claudiu Popa, Bordea & Mane Voicu, Anisia & Serghei, Ana Maria Calita, George Tanase & Radu Bucalae.

AFTERHILLS 2018 pregateste numeroase activitati, spatiu de joaca pentru copii, instalatii interactive, ateliere de arta modern si zone de lounge.

Designul amplasamentului va fi in conformitate cu tema #dreamers si propune o pauza de la cotidian si rutina zilnica.

Festivalul AFTERHILLS 2018 se va desfasura la cinci kilometri de Iasi, in zona Ses Bahlui, pe un teren gata sa primeasca zeci de mii de oameni.

Citește și:
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Ministrul Afacerilor Externe a declarat luni, 20 martie, că limba moldovenească nu există, fiind doar o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică. ”Această așa-numită limbă...
Ministrul Muncii, despre creșterea vârstei de pensionare: ”Nu trebuie să punem carul înaintea boilor”
Ministrul Muncii, despre creșterea vârstei de pensionare: ”Nu trebuie să punem carul înaintea boilor”
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, 20 martie, că nu susține sub nicio formă majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani. Ministrul a subliniat că autorităţile din...
#Afterhills 2018 Iasi, #festival trance Iasi , #concert