Celebrul trio Il Volo concerteaza pentru prima data in Romania!

Comunicat de presa
Miercuri, 18 Decembrie 2019, ora 12:50
19862 citiri
Celebrul trio Il Volo concerteaza pentru prima data in Romania!

IL VOLO, cel mai cunoscut trio Italian din lume, viziteaza pentru prima data Romania.

Concertul celor trei artisti italieni face parte din turneul mondial "The best of 10 years" si va avea loc pe 15 iulie 2020, la Sala Palatului din Bucuresti - un spectacol care a obtinut cele mai bune rezultate din minunata lor cariera de 10 ani.

IL VOLO aduce un omagiu a trei artisti unici, Jose Carreras, Placido Domingo si Luciano Pavarotti, care au vandut milioane de albume si au cucerit toate topurile mondiale, iar prin talentul lor au depasit toate granitele.

Turneul "10 years" a inceput in septembrie 2019 cu un concert grandios la Arena di Verona si va continua in America Latina - din Mexic pana in Brazilia, in alte 12 tari, in anul 2020, unde mii de fani se bucura de celebrii tenori IL VOLO.

Din anul 2009 si pana in prezent, cei trei muzicieni au sustinut peste 300 de concerte in 210 orase de pe trei continente, in fata a peste 2 milioane de spectatori. Au cantat in cele mai prestigioase sali, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York, Arena di Verona in Italia.

Sunt aplaudati in intreaga lume pentru farmecul lor tineresc pe scena. Vocile lor unice si abilitatile de interpretare au fost comparate cu cele ale celor mai mari interpreti clasici. Nu este intamplator faptul ca sunt numiti,, baietii cu voci ingeresti'' si ca sunt desemnati mostenitori ai celor trei tenori.

IL VOLO au inceput sa raspandeasca frumusetea muzicii clasice, a operei traditionale si a belcanto-lui italian in intreaga lume, dorind sa ofere continuitate muzicii clasice si sa atraga tinerii spre acest gen muzical.

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto si Piero Barone si-au inceput cariera la varsta de 14 ani, cand au aparut intr-o emisiune TV. Producatorul i-a reunit intr-un trio si le-a ales numele de scena - IL VOLO.

Datorita talentului lor uimitor, artistii au impartit scena cu unii dintre cei mari artisti internationali, precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti.

Sunt singurii interpreti italieni care au fost invitati sa participe la "We Are The World" For Haiti, in 2010, alaturi de alte 80 de vedete mondiale.

Au lansat cinci albume de studio cu statut de platina si au obtinut doua nominalizari la Premiile Grammy.

In 2015, au castigat concursul Sanremo cu piesa sa Grande Amore si au reprezentat Italia la Eurovision. Apoi, lanseaza albumul "Notte Magica - un omagiu adus celor trei tenori", inspiratiilor lor, Carreras - Domingo - Pavarotti, iar in 2016 si 2017 sustin un turneu mondial inregistrand un succes fara precedent.

Concertul lor de deschidere de la Florenta este sustinut chiar de Placido Domingo si a fost difuzat in 500 de cinematografe din Italia si din intrega lume.

In 2019 se intorc din nou pe acceasi scena si castiga dragostea publicului cu melodia Musica Che Resta.

Cel mai recent album al trupei Il VOLO - Musica, cu melodia Musica Che Resta, care a cucerit in acest an de publicul Sanremo, este inca o dovada a succesului lor fara margini.

Acest album se afla in Top 10 al celor mai bine vandute albume de pe iTunes, in 14 tari - Malta, Brazilia, Israel si multe altele, fiind al doilea cel mai bine vandut album in Japonia, dupa Bohemian Rhapsody.

Favorit al Papei Francis, trio-ul a fost invitat, la inceputul anului 2019, sa participle la cea de-a XXVI-a Ziua Mondiala a Tineretului din Panama; aici au cantat "Ave Maria" pentru un public de peste un million de spectatori.

Concertul artistilor IL VOLO va avea loc pe 15 iulie 2020, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele au fost puse in vanzare pe 18 decembrie 2019, in reteaua Eventim, precum si online pe www.eventim.ro, la preturi ce variaza in functie de categoria de loc.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#concert Il Volo Bucuresti, #Il Volo Romania 2020 , #concert