Concert Directia 5

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 22:30
1471 citiri
Concert Directia 5
Foto: BestMusic

Directia 5 se pregateste de un nou concert in Hard Rock Cafe, care se va desfasura joi, 24 septembrie de la ora 21:30.

Baietii au pregatit pentru acest spectacol piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Esti stilul meu," "Iti multumesc", "Am nevoie de tine" si multe alte hituri ce au ocupat primul loc in topurile de specialitate.

Cu mii de concerte la activ si 25 de materiale discografice lansate, Directia 5 este o prezenta consecventa si foarte iubita pe scenele din Romania. De la albumul de debut lansat in 1992, trecand prin perioada "Superstar" (1999), ce si-a pus amprenta asupra tendintelor muzicale ale vremii si continuand cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Aniversare" (2008), "Emotie" (2009) si "Romantic" (2010), DIRECTIA 5 a spus si continua sa spuna nenumarate povesti de viata si iubire.

Biletele la concert se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

  • 100 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
  • 85 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 85 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 90 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de locuri de parcare.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#concert Directia5 Bucuresti 2015, #Directia5 Hard Rock Cafe , #concert