Concert Paul Gilbert

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 14:32
1621 citiri
Concert Paul Gilbert

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la Bucuresti intr-un spectacol care se va desfasura pe 31 martie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Paul Gilbert si-a descoperit pasiunea inca de la varsta de 5 ani, cand parintii lui i-au daruit o chitara si un amplificator de jucarie. La 15 ani canta deja intr-o formatie, iar mai tarziu s-a facut cunoscut publicului larg prin intermediul trupei Racer X.

In 1988, pune bazele celebrei formatii Mr. Big, alaturi de Billy Sheehan, Pat Torpey si Eric Martin. Activitatea muzicala a lui Paul Gilbert a numarat colaborari cu artisti precum Mike Portnoy, Neal Morse sau Gary Cherone, dar si o fructuoasa cariera solo ce cuprinde 12 albume de studio.

In 2013, Paul Gilbert isi promoveaza ultimul sau album, "Vibrato", lansat in 2012, pe care Mike Portnoy l-a inclus in topul celor mai bune albume aparute anul trecut. La realizarea materialului si-au adus contributia nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux si Emi Gilbert. "Vibrato" este un mix eclectic de rock, jazz, blues si prog-rock.

Biletele sunt disponibile la preturile de 140 (cu loc la masa) si 80 de lei (in picioare), prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la Hard Rock Cafe si online, pe www.eventim.ro.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Paul Gilbert concert Romania, #concert Paul Gilbert bilete , #concert