Mars pe biciclete, in cinstea lui Freddie Mercury

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 19:30
1359 citiri
Mars pe biciclete, in cinstea lui Freddie Mercury

Fanii Freddie Mercury din Bucuresti vor pedala prin Capitala, sambata, 10 septembrie, pentru a marca 65 de ani de la nasterea marelui artist.

"Tribute to Remember Freddie Mercury" prezinta "Bicycle Race - Be Freddie for A Day". Fanii Freddie si toti cei care doresc sa sustina marsul sunt invitati la intalnire sambata, 10 septembrie, la ora 16:00, in Parcul Izvor, la standul I'Velo.

La 16:30 se da startul marsului pe biciclete, pe traseul Splaiul Independentei - Bd. Unirii - Piata Alba Iulia - Bd. Decebal - Str. Dristorului - Str. Baba Novac, cu finish in Parcul I.O.R., la standul A.R.A.S. - Asociatia Romana Anti SIDA, din cadrul ONG Fest.

Marsul e condus de un grup de fete frumoase, imbracate in tricouri Mercury Phoenix Trust - Freddie for a Day, dar toata lumea e binevenita sa se alature.

Marsul pe biciclete este organizat in cadrul evenimentului "Tribute to Remember Freddie Mercury", avand girul miscarii internationale "Freddie for a Day", care are ca scop strangerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.

"Tribute to Remember Freddie Mercury" continua joi, 22 septembrie, in Jukebox Venue, de la ora 19:00, cu un spectacol de peste 4 ore. Dan Helciug cu Spitalul de Urgenta, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) cu Jazzapella, Cristina Haios (Impact) impreuna cu un band special constituit, trupa Cortez, Oddisey, trupa de muzica medievala Ad Hoc, Cristi Gram (Phoenix) si Sabina Abrudian vor celebra muzical viata si muzica unuia dintre cei mai mari artisti ai lumii. Toate fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate catre ARAS - Asociatia Romana Anti SIDA, pentru achizitionarea de tratamente ARV (tratament HIV/SIDA).

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un pret special de 45 de lei. Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa coste 65 de lei.

Pentru doritori, biletele vor fi disponibile sambata, 10 septembrie, si la standul ARAS din cadrul ONG Fest.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#mars ivelo freddie mercury, #concert bucuresti freddie mercury, #mars biciclete green revolution , #concert