O legenda vie a chitarei vine la Bucuresti - ce a cerut sa manance Jose Feliciano

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 18:46
2002 citiri
O legenda vie a chitarei vine la Bucuresti - ce a cerut sa manance Jose Feliciano

In mai putin de doua saptamani, legenda vie a chitarei clasice latino, Jose Feliciano, ajunge in Romania, camera de hotel unde urmeaza sa fie cazat fiind deja pregatita si avand toate indicatiile de ordin tehnic puse la punct.

Astazi managementul artistului a trimis lista preferintelor culinare ale artistului in care se regasesc fructele exotice, varietati de produse de patiserie si biscoterie (biscuiti cu seminte, fursecuri) si friptura frageda de vita in sos propriu. La capitolul bauturi, Jose Feliciano a ales ceaiul, in special cel de musetel, si cafea cu zahar.

Geniu al muzicii, cum a fost denumit de Carlos Santana, artistul complet, Jose Feliciano, ultimul mare chitarist in viata si arhicunoscut pentru inconfundabilele bolerouri si hit-uri, precum "Che Sara", "Light My Fire", va concerta pe 16 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

  • Categoria 1 - 149 Ron
  • Categoria 2 - 99 Ron
  • Categoria 3 - 74 Ron
  • Categoria 4 - 49 Ron
  • sectoarele J, K, L, M - 25 Ron

Acestea sunt disponibile online pe bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos, eventim.ro, myticket.ro si magazinele Diverta, iabilet.ro, blt.ro si startickets.ro.

Organizatorii evenimentului- German Quality Entertainment, vine in sprijinul pensionarilor, elevilor si studentilor, ce si-au aratat interesul sutinut de a participa la primul si probabil singurul concert Jose Feliciano in Romania, oferind pe aceasta cale bilete cu 50% mai ieftine.

Astfel, persoanele care intra intr-una dintre aceste categorii (pensionar, elev, student) sunt rugate sa aiba talonul de pensie, carnetul de elev sau student in momentul achizitionarii unui bilet de la unul dintre oficiile de ticketing. In cazul in care achizitia se realizeaza online, actele trebuie sa existe asupra persoanei in ziua evenimentului, pentru a putea face dovada la intrarea in Sala Palatului.

Accesul publicului se face de la ora 19.00!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#concert Romania Jose Feliciano, #Jose Feliciano concert 2015 , #concert