Patricia Kaas, nou concert la Bucuresti pe 23 iunie 2013

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 10:12
3014 citiri
Patricia Kaas, nou concert la Bucuresti pe 23 iunie 2013

Cantareata Patricia Kaas revine la Bucuresti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului, unde va sustine un concert in care va interpreta piesele de pe cel mai recent album al sau - "Kaas Chante Piaf", informeaza Project Events.

Concertul programat in Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului "Kaas Chante Piaf", lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.

Pe 23 iunie 2013, Patricia Kass urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti sa aduca tributul sau pentru Edith Piaf, cantand live in fata fanilor romani melodii precum "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam", "Milord" si multe altele.

Turneul inceput odata cu lansarea albumului cuprinde peste 45 de tari si se va incheia la sfarsitul anului 2013.

Pentru concertul Patriciei Kaas, preturile biletelor sunt urmatoarele: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4), 100 de lei (categoria 5).

Biletele au fost puse in vanzare incepand de luni, 24 decembrie, si pot fi achizitionate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) si din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.

Patricia Kaas a concertat la Bucuresti in iunie 2009, la Sala Palatului, intr-un spectacol intitulat "Kabaret". Ea a mai concertat in Capitala in iunie 2004.

De asemenea, ea a sustinut un recital la ziua de nastere a omului de afaceri Remus Truica, in 2010. Ulterior, s-a produs foarte mediatizata despartire a Irinei Truica de sotul ei, Remus Truica, in urma unei infidelitati pe care acesta ar fi avut-o cu cantareata Patricia Kaas.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Patricia Kass concert Romania, #Patricia Kass Edith Piaf , #concert