Revelion 2015 - Unde au loc concertele in aer liber din Bucuresti

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 20:35
4480 citiri
Revelion 2015 - Unde au loc concertele in aer liber din Bucuresti

Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.

Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.

Petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei, la care accesul va fi gratuit, va incepe la ora 21.00.

Pe scena din Piata Constitutiei vor urca o serie de artisti precum Loredana, Andra, Delia, Vama, Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca si Brighi.

Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie si efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piata Constitutiei alaturi de prezentatorul TV Pavel Bartos, la evenimentul intitulat in acest an "HaHaHappy New Year Bucuresti 2015".

Si Primaria Sectorului 3 continua traditia Revelionului in aer liber din Parcul Titan, care anul acesta are tematica "Revelion in jurul lumii".

Publicul este asteptat la eveniment de la ora 19.30, iar accesul este liber.

Potrivit organizatorilor, bucurestenii vor fi purtati pe mai multe meridiane si vor cunoaste, prin jocurile de scena ale prezentatorilor, cateva dintre obiceiurile si traditiile de Anul Nou din intreaga lume.

Spectacolul va debuta cu un moment artistic sustinut de ansamblul Rapsodia Carpatilor, care ii va purta pe spectatori prin obiceiurile romanesti de Anul Nou, si va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiti artisti: White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno, Sylva, Mihai Margineanu si Elena Gheorghe.

La miezul noptii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.

Primaria Sectorului 6 organizaza la randul ei, de mai multi ani, o petrecere de Revelion, intr-un cort incalzit, pe Strada Brasov nr. 21 A, cu meniu traditional, program artistic si foc de artificii. Biletul de acces a costat anul acesta 160 de lei, toate locurile fiind epuizate. Astfel, la petrecere sunt asteptate 1.800 de persoane.

Artistii care vor intretine atmosfera sunt: Ionut Galani, Connect-R, Alin Pacal Band, Elena Gheorghe, Ovidiu Homorodean, Fuego, Elisabeta Turcu si Datina.

Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizata pentru al doilea an la rand, are de aceasta data ca tema Hollywood Galele Filmului, iar printre cei care ii vor intretine pe invitati se numara Loredana, Horia Brenciu si Ozana Barabancea.

Daca anul trecut, la prima editie, petrecerea de Revelion de la Parlament a avut ca tema "Marele Gatsby", anul acesta invitatii trebuie sa imite vedetele de la Hollywood pe covorul rosu de la Oscaruri.

Invitatii sunt asteptati de la ora 19.30, la Palatul Parlamentului, unde programul artistic incepe la 20.30 cu un moment de jazz sustinut de Costin Rosu si continua cu trupa Iuno Dance, de la ora 21.00, care-i va invita pe cei prezenti la primul dans al serii.

Dupa spectacolul Ozanei Barabancea, oaspetii sunt poftiti, de la ora 23.30, pe esplanada Palatului Parlamentului pentru a viziona un spectaculos foc de artificii. Ei vor petrece apoi alaturi de Loredana, Iuno Dance si Horia Brenciu, iar dupa spectacol, dupa ora 4.00, vor putea dansa in continuare.

In functie de meniul ales, cardul de acces la eveniment costa intre 100 si 300 de euro. Pentru accesul copiilor de pana la sase ani nu se plateste nimic, pentru cei intre sase si 12 ani se achita 50 la suta din valoarea cardului de acces, iar pentru cei de peste 12 ani se achita integral valoarea cardului de acces.

Peste 750 de persoane sunt asteptate la petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului.

In noaptea de Revelion, Opera Nationala Bucuresti (ONB) invita publicul la un concert de Anul Nou, urmat de o petrecere si de un eveniment special desfasurat pe esplanada institutiei.

Astfel, incepand cu ora 20.00, iubitorii de muzica clasica sunt invitati in Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. Dupa incheierea concertului, seara va continua in elegantele foaiere si saloane ale Operei, cu petrecerea de Revelion, unde invitatii se vor delecta cu un meniu inspirat din rafinamentul bucatariei boieresti de altadata si momente de muzica live. La ora 0.00, publicul este asteptat cu un moment special pe esplanada cladirii.

Pachetul de participare la Revelionul de la Opera este compus din biletul de intrare la Concertul de Anul Nou (intre 100 si 160 lei/ persoana) plus biletul de participare la masa si petrecerea de Revelion (intre 600 si 800 lei/ persoana, cu reducere de 50% pentru copiii intre 6 si 14 ani, de 10% pentru grupuri intre 6 si 10 persoane si 15% pentru grupuri mai mari de 10 persoane).

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Revelion 2014 Bucuresti, #concerte Bucuresti Revelion, #petrecerei Bucuresti Revelion , #concert