""
Ziare.com

Toto Cutugno, in concert la Bucuresti (Video)

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 14:49

   

Toto Cutugno, in concert la Bucuresti (Video)
Toto Cotugno va concerta pe 29 februarie, la Sala Palatului Bucuresti. Artistul va fi insotit de big band-ul sau de 8 instrumentisti si va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale alaturi de alte noi compozitii.

Biletele sunt disponibile in retelele biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, eventim.ro si bilete.ro.

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari artisti italieni, Toto Cutugno a lansat 12 albume proprii, care s-au vandut in peste 150 de milioane de exemplare, in intreaga lume. Cantaretul a compus mai mult de 400 de melodii pentru peste 50 de interpreti celebri precum Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bose, Ricchi e Poveri, Peppino di Capri.

Ca solist a participat la 14 editii ale Festivalului de la San Remo, pe care l-a si castigat in 1980, iar in 1990 a obtinut locul 1 la Eurovision, ramanand pana in ziua de azi singurul cantautor italian castigator al prestigioasei competitii muzicale.

Melodia sa, "L'italiano", inregistrata in 1983, este cantata de peste 160 de interpreti din intreaga lume, fiind cel mai fredonat cantec italian al tuturor timpurilor, dupa "Volare" al lui Domenico Modugno. Albumul omonim este cel mai bine vandut disc italian intre 1981 - 1986.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2451 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor