Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

United Artists Festival, pe ultima suta de metri

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 18:28
1200 citiri
United Artists Festival, pe ultima suta de metri
Foto: BestMusic

Festivalul United Artists se va desfasura anul asta pe 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Subcarpati, Vita de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron si Iulia & Hot Play sunt cei care vor concerta pe scena Arenelor Romane. Evenimentul va fi prezentat de actorul Claudiu Bleont, iar accesul se va face incepand cu ora 17:00, urmand ca show-ul sa inceapa la ora 18:00.

Editia din acest an a United Artists Festival isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei "Fair Internet" si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina www.fair-internet.eu. Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a United Artists Festival. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un Internet echitabil pentru artisti, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.

Fair Internet este o campanie initiata de organizatiile artistilor din Europa, cu scopul de a schimba legislatia europeana, astfel incat artistii sa fie platiti pentru muzica vizualizata sau ascultata pe Internet.

Mai multe informatii despre campania Fair Internet gasiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say - partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

  • Primele 200 de bilete au pret special de doar 25 de lei;
  • Dupa epuizarea acestora, in presale biletele costa 30 de lei;
  • La intrare, biletele costa 35 de lei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#United Artists Festival 2015, #concert campaniei Fair Internet , #concert